Aikuisena rippikouluun

Onko häät tulossa? Tai olisko mahdollista, että kaverisi kysyisi sinua lapsensa kummiksi?

Mikäli rippikoulu on jäänyt jostain syystä aikanaan käymättä, sen suorittaminen onnistuu mainiosti myös aikuisena. Lahden seurakunnat järjestävät aikuisrippikouluja pitkin vuotta. Aikuisrippikoulu koostuu tavallisimmin omalla ajalla tapahtuvasta omaehtoisesta työskentelystä ja ryhmätapaamisesta pienessä ryhmässä. Ryhmä kokoontuu yleisimmin 5-10 kertaa. Rippikoulu päättyy konfirmaatioon, joka voidaan toimittaa myös yksityisesti.

Koska seuraavan ryhmän alkaminen voi olla muutaman viikon tai joskus kuukaudenkin päässä, pyydämme sinua ottamaan heti yhteyttä kun tiedät toiveestasi päästä aikuisrippikouluun. Voit ilmoittautua mukaan aikuisrippikouluun osoitteessa lahti.seurakuntatoimisto@evl.fi tai puh. 044 7194 629.

Lisätietoja aikuisrippikoulusta voit saada myös rippikoulutyön papilta Jari Laulaiselta jari.laulainen@evl.fi / 044 7191 271.

Rippiristi kädellä