Launeen seurakunnan kevätjuhla 27.5.

26.4.2018 21.40

tulppaaneja
Sunnuntaina 27.5. klo 10 vietetään Launeen kirkossa seurakunnan yhteistä kevätjuhlaa kansanlaulumessussa. Samalla kiitetään kaikkia vastuunkantajia ja siunataan kesän rippileirien isoset tärkeään tehtäväänsä. Messun musiikkia toteuttavat kanttorien kanssa Launeen kirkkokuoro, lauluryhmä Säkeet ja Tuusulan seurakunnan kuoro. Mukana on paljon työntekijöitä.
Kansanlaulumessun laulut ovat suomalaisia kansansävelmiä. Sanoitukset on tehnyt hengellisen nykymusiikin suuri tekijä, Anna-Mari Kaskinen. Näihin lauluihin on mukava koko kirkkokansan yhtyä. Messun jälkeen on tarjolla syötävää grillistä ja kirkkokahvit - sään salliessa ulkona. Pihalla kylvetään istutuslaatikoihin vihannesten ja kukkien siemeniä. Kirkolla on myös onnenpyörä, josta saa tuliaisia kirkkomatkalta.