Launeen kirkon avoin päiväkerho kruunaa perjantain

29.10.2018 15.52

Legohahmoina Luther ja ihmisiä kirkossa. Kirkkohetkessä kerrotaan havainnollisesti uskosta ja Raamatusta - vaikka legoilla.

Avoin päiväkerho on mukava tapa viettää perjantaiaamupäivä. Kerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua. Eri-ikäiset lapset tapaavat toisiaan ja aikuiset (=vanhemmat, isovanhemmat, perhepäivähoitajat jne.) jakavat kokemuksiaan. Pienet vauvatkin nauttivat toiminnasta, musiikista ja seurasta.

Kerho alkaa klo 9.30 leppoisalla kirkkohetkellä, jossa kanttori laulattaa ja pappi kertoo havainnollisesti päivän raamatunkertomuksen. Sitten siirrytään alakertaan, jossa on hyvät tarjoilut, joka kerta vaihtuva askartelu ja päätteeksi iloinen muskarihetki, jonka lastenohjaajat pitävät. Lisätietoja avoimista päiväkerhoista ja perhekerhoista antaa mielellään Launeen lapsi- ja perhetyön pappi Riitta Särkiö, puh. 044 7191 493, riitta.sarkio@evl.fi.