Kampuspappi mukana oppilaitosten arjessa

Minä, kampuspappi Sonja Turunen, työskentelen LAB-ammattikorkeakoulun sekä LUT-yliopiston Lahden kampuksella ja Koulutuskeskus Salpauksen Lahden, Asikkalan ja Heinolan kampuksilla. Olen sekä opiskelijoita että henkilökuntaa varten vakaumuksesta riippumatta. Sinun ei siis tarvitse kuulua kirkkoon. Haluan olla tukemassa koko oppilaitosyhteisön hyvinvointia ja jaksamista. Kaikki tapahtuu yhteistyössä opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa eli kuuntelen oppilaitosten tarpeita ja otan huomioon oppilaitosten omat tavoitteet ja toimintatavat.

Ota yhteyttä, kun

• haluat jutella luottamuksellisesti mielessäsi olevista asioista, sinä päätät aiheet. Olen täysin vaitiolovelvollinen.
  • tarvitset apua kriisitilanteessa
  • tarvitset tukea opiskelussa ja työssäjaksamisessa
  • haluat käydä aikuisrippikoulun
  • ristiäiset, häät tai vaikka kodin siunaaminen tulevat ajankohtaisiksi
  • etsit tukea hengelliseen elämään

Mistä minut löytää?

• Liikun päivittäin oppilaitosten eri toimipisteissä. Ota hihasta kiinni! Olen paikalla sinua varten :)
  • Voimme myös sopia tapaamisen mille tahansa kampukselle tai tilaani Olokoloon, Kirkkokatu 7. Mukkulan kampuksella tilani on A150. Voit soittaa, laittaa viestiä whatsappissa, facessa tai sähköpostitse. Pyrin järjestämään tapaamisen mahdollisimman nopeasti.
  • Pandemia-aikanakin voimme tavata Olokolossa tai käyttää digitaalisia viestimiä!

Olen sinua varten :)

kampuspappi Sonja Turunen

sonja.turunen@evl.fi, p.044-7191203

Minuutti päivässä kohti pääsiäistä Insta-tilillä: https://www.instagram.com/kampuspappisonja/

Mistä saat lisäksi tukea ja apua?

Muista, et ole yksin! On monia valtakunnallisia kanavia, joista saat myös tukea ja apua: