Parisuhde

Perheneuvonta auttaa parisuhde- ja perheongelmien kanssa

Perheneuvonta auttaa sinua, kun jokin asia parisuhteessasi tai perheessäsi mietityttää sinua. Yhdessä voimme etsiä voimavaroja ja uusia näkökulmia parisuhteen ja perheen vaihtuvissa elämäntilanteissa. Elämää vaikeuttavat asiat on hyvä nostaa esiin varhaisessa vaiheessa. Puhuminen usein käynnistää myönteisen muutoksen. Voit ottaa meihin yhteyttä, jos etsit välineitä

• vuorovaikutuksen parantamiseen
  • seksuaalisuuden, uskottomuuden, väkivallan, riitelyn tai mustasukkaisuuden käsittelyyn
  • eroon liittyvään pohdintaan

Pääasiallinen työmenetelmämme on pariterapia. Muita työmenetelmiämme ovat perhe- ja seksuaaliterapia sekä perheasiainsovittelu.

Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa  Vapaudenkatu 6. Toiminta-alueena on Lahden lisäksi Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Kuhmoinen, Kärkölä, Myrskylä, Nastola, Orimattila, Padasjoki, Pukkila ja Sysmä.

Palvelut ovat luottamuksellisia ja asiakkaalle maksuttomia. Palvelut koskevat myös kirkkoon kuulumattomia.

Lisätietoa perheneuvonnan toiminnasta löydät parisuhdeapua.fi-sivulta.

Miten perheneuvontaan pääsee?

Soittamalla ajanvarausnumeroon puh. 044 719 1535

Puhelinpäivystys on maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8–11.

Tukea parisuhteeseen

Parisuhdekeskus Kataja >>

Väestöliitto >>

Perheaikaa.fi

Apuaeroon.fi

Rikasta minua

Ensi- ja turvakotien liitto

Suhdeklinikka

18165 asiakasta kirkon perheneuvonnassa vuonna 2017. Maksutta!

Parisuhteen palikat

Parisuhteen palikat on työkalu, joka auttaa hahmottamaan parisuhteen osa-alueita. Työkalu on avoin kaikille ja kaiken ikäisille, jotka haluavat kehittää omaa parisuhdettaan.