Päivystävä pappi

 

Pappi on tavattavissa Vapaudenkatu 6Linkki avautuu uudessa välilehdessä:ssa, 1. kerros, ma–pe klo 13–15. Päivystävälle papille voit tulla juttelemaan ilman ajanvarausta tai soittaa, puh. 044 719 1475. Päivystäjinä toimivat vuorollaan eri seurakuntien papit. HUOM! Päivystävä pappi on tavattavissa Trion Palvelutorilla, 2. kerros, ma 3.1.2022 alkaen ma–pe klo 13–15 (eli tammikuusta lähtien ei enää Vapaudenkadulla).

Papit on koulutettu sielunhoitotehtäviin. Heidän kanssaan voit jakaa niitä eiolämän asioita, joissa tarvitset kuuntelijaa, pohtijaa, esirukoilijaa. Keskustelut papin kanssa ovat luottamuksellisia. Papilla on vaitiolovelvollisuus.

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä pappiin. Heidän yhteystietonsa löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Voit sopia heidän kanssaan esimerkiksi henkilökohtaisesta ripistä. Seurakunnan messussa on myös joka sunnuntai rippi ja synninpäästö. Salpausselän kirkossa on lisäksi varattu rippiä ja sielunhoitoa varten erityinen aika lauantaisin klo 16–18.