Diakoniatyön leirit ja retket

Toivoisitko itsellesi hengellistä rakentumista ja sielunhoitoa? Kaipaatko luonnossa liikkumista, elämyksien saamista ja uusia virikkeitä? Haluaisitko elämääsi iloa, juttuseuraa ja ystävyyttä? Tai haluaisitko vain levätä miellyttävässä ympäristössä ja käydä valmiiseen ruokapöytään?

Lahden seurakuntayhtymän diakoniatyö järjestää lahtelaisille kohtuuhintaisen mahdollisuuden kaikkeen tähän erilaisilla leireillä tai päiväretkillä. Virkistyslomia on kaikenlaisille perheille, yksinasujille, eläkeläisille, maahanmuuttajille, vammaisille jne. Lomat ovat Siikaniemen kurssikeskuksessaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Luomaniemen toimintakeskuksessa Linkki avautuu uudessa välilehdessäellei toisin mainita. Leirille valituille lähetetään kutsukirje ja lasku.

Lähempiä tietoja voit tiedustella diakoniatyöntekijöiltäLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai puh. 044 7191 265 tai lahti.diakoniakeskus@evl.fi

Seniorileiri Siikaniemeen 28.–30.8.2024

Leirillä luvassa mukavaa ohjelmaa, leppoisaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja mahdollisuus saunoa ja uida.

Leirin hinta 36 €/hlö. Bussikuljetus Marolankadulta Siikaniemeen klo 16 ja paluu leirin päätyttyä n. klo 13.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta tai soittamalla Diakoniakeskukseen puh. 044 719 1265, arkisin klo 9–15. Ilmoittautuminen on avoinna 3.7.–11.8.

Senioreiden retkipäivä Suomen Luontokeskukseen – Haltiaan, Espoon Nuuksioon torstaina 12.9.2024

Retki yli 65-vuotiaille eläkeläisille. Retkellä osallistumme opastetulle Suomen luonto -näyttelylle sekä ruokailemme ravintola Haltiassa. Ruokailun jälkeen on mahdollisuus tutustua omatoimisesti Haltian muihin näyttelyihin tai nauttia Nuuksion upeasta luonnosta ja maisemista.

Retken hinta on 40 €, joka laskutetaan retken jälkeen. Lähtö Marolankadulta klo 9, paluu n. klo 16.

Ilmoittaudu mukaan soittamalla Diakoniakeskukseen puh. 044 719 1265, arkisin klo 9–15, tai sähköisesti tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen on avoinna 3.7.–26.8.

Sähköisen hakulomakkeen täyttäminen

Hakeminen leireille ja retkille tehdään Lahden seurakuntayhtymän sähköisen asiointipalvelun kautta. Ensimmäistä kertaa ilmoittautuessa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee asiakkaan rekisteröityä palveluun.

• Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi. Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä, pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).

• Tallenna itsellesi tunnus ja salasana. Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Voit olla myös yhteydessä suoraan seurakuntaasi ja tehdä ilmoittautumisen puhelimitse, jos sinulla ei ole mahdollisuutta tunnistautumiseen.

Täydennä lomaketta pyydetyillä tiedoilla ja siirry seuraavaan vaiheeseen Jatka tietojen tarkistukseen -painikkeella. Tarkista antamasi tiedot. Jos tiedoissa on korjattavaa, niin Muokkaa lomaketta -painikkeella pääset takaisin korjaamaan tietoja. Mikäli korjattavaa ei ole, niin klikkaa Ilmoittaudu-painiketta.
Vahvistus hakemuksen vastaanoton onnistumisesta näkyy heti näytöllä.

Leiri- ja retkiavustukset

Mikäli sinulla ei ole varaa maksaa leiriä/retkeä, ota yhteys Diakoniakeskukseen lahti.diakoniakeskus@evl.fi tai puh. 044 719 1265, heti ilmoittautumisen jälkeen. Omaishoitajat, henkilökohtaiset avustajat  ja vammaisten avustajat pääsevät ilmaiseksi mukaan. Diakoniatyöntekijöiden vastaanottoajat löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (pdf)