Marian Kammarin avustajatoiminta 

Marian Kammarin toiminta tarjoaa vapaaehtoistyönä toteutettuja palveluja. Palvelut on tarkoitettu ensisijaisesti lahtelaisille yksin asuville vanhuksille tai vammautuneiden kotona asumisen tueksi. Kaikki palvelut ovat asiakkaalle ilmaisia.

Avustajatoiminnan kautta voi tilata Marian Leijonien palveluita. Miesapu Marian Leijonat auttavat ns. kodin miesten töissä. Marian Leijona tulee tilauksesta vaihtamaan lamput ja valaisimet, kiinnittää taulun tai peilin, siirtää painavan huonekalun ja hän voi tehdä myös pieniä pihatöitä. Marian Leijonien palvelut ovat asiakkaille ilmaisia, asiakas vastaa kuitenkin tehtävän aikana tulevista esim. tarvikkeiden haku kuluista ja tietysti itse tarvikkeista aiheutuvista kuluista.

Marian Leijonia voit tilata

maanantaisin ja torstaisin  klo 10-14 puh. 044 719 1254.

LiikuntaYstävätoiminta

Marian Kammarin vapaaehtoistyöntekijät toimivat myös vanhusten liikuttajina tai ohjaavat heille sisävoimistelua kotona silloin kun ulos ei voi lähteä. He toimivat myös keskustelukumppaneina ja yksinäisten hetkien seuralaisina. He eivät tee sairaanhoidollisia tai kodinhoidollisia tehtäviä. Vapaaehtoistyöntekijät ovat koulutettuja tehtäviinsä ja heitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

LiikuntaYstäviä  voi tilata

maanantaisin ja torstaisin klo 10-14 puh. 044 7191 254 

Lisätietoja Marian Kammarin toiminnasta ja palveluista saa diakoniatyöntekijä Sirpa Sihvonen, p. 044 719 1284.