Tervehdys!

Mukava, kun lähestyt Launeen seurakuntaa näin netin kautta. Launeen seurakunta on Lahden eteläinen seurakunta, radan eteläpuoli. Seurakuntamme monipuolinen toiminta tarjoaa monenlaisia osallistumisen mahdollisuuksia kaikenikäisille. Seurakunnastamme löytyy myös monia tehtäviä, mikäli olet kiinnostunut hyväntekeväisyydestä ja vapaaehtoistyöstä. Kaikesta tästä löydät tietoa näiltä sivuilta. Tule tutustumaan seurakuntaamme myös paikan päälle. Me työntekijät olemme teitä seurakuntalaisia ja kaikkia alueen ihmisiä varten. Voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä, antaa palautetta tai kysyä, jos jokin askarruttaa.

Rohkaiskoon meitä Raamatun sana: ”Mekin olemme Jumalan tekoa, luotuja Kristuksen Jeesuksen yhteyteen.”

Heikki Pelkonen

Launeen seurakunnan kirkkoherra

Lähde luontoretkelle!

Pidätkö retkeilystä lähialueilla? Tule mukaan yrttiretkelle Tarolanniitylle kesälauantaina 8.6.2019 klo 12. alkaen.

Niityllä tutustutaan kesäiseen kasvistoon, villiyrttien tuntomerkkeihin ja niiden keräämiseen. Mukaan kannattaa ottaa suojahanskat, sakset, paperipusseja eri yrteille ja kori. Opastamassa luonto-opas Annukka Lintinen. Keräämme yrttejä, sitten syömme yrttisalaattia ja patonkia.

Oma muki, haarukka ja juomapullo mukaan. Nautimme leppoisasta yhdessäolosta.

Kokoontuminen klo 12 Tiukukadun loppupäässä. Omalla autolla tulevat: Pysäköintipaikkoja lähikatujen varrella.

Retken järjestää Launeen srk:n aikuistyöryhmä.

Lisätietoja: kati.saukkonen@evl.fi

Avainmessu Launeen kirkossa keskiviikkoisin klo 19