Leirit ja retket

Launeen seurakunnan perheleirit

Launeen seurakunta järjestää kerran vuodessa perheleirin. Leirille ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet, myös yksinhuoltajat tai isovanhemmat lastenlasten kanssa. Ohjelmassa on mukavaa tekemistä sisällä ja ulkona. Enimmäkseen olemme kaikki yhdessä, mutta välillä lapsille on ikäryhmittäin omaa toimintaa ja aikuisille omaa. Perheleiri antaa mahdollisuuden viettää aikaa läheisten kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin. Leirillä hiljennytään hartauksiin ja jumalanpalvelukseen. Ja tietenkin myös syödään hyvää ruokaa.

Seuraava perheleiri on Siikaniemessä 9.-11.2.2024. Sen ilmoittautumisaika on ohi. Seuraava perheleiri helmikuussa 2025. Lisätietoja riitta.sarkio@evl.fi tai puh 044 719 1493.

Kouluikäisten lasten leirit

Launeen seurakunta toteuttaa kouluikäisten leiritoimintaa yhteistyössä neljän muun Lahden seurakunnan kanssa pääsääntöisin kesäisin ja koulujen loma-aikoina. Myös satunnaisia viikonloppuleirejä on tarjolla. Lisätietoja leireistä saat toimintakausien alussa (elokuu, tammikuu) kouluihin jaettavista leiri- ja retkiesitteistä. Lisätietoa Lahden seurakuntien leiritarjonnasta löydät myös täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja retkistä täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Satunnaisesta omasta leiritoiminnastamme ilmoitamme nuorisotiimin omilla nettisivuilla http://www.launeensrknuoret.fi.

Nuorten leirit ja retket

Nuorten leiri- ja retkitarjonnan löydät nuorisotiimin omilta sivuilta osoitteesta http://www.launeensrknuoret.fi.

 

Diakoniatyö järjestää leiri- ja retkitoimintaa yhtessä seurakuntayhtymän muiden seurakuntien kanssa. TäältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä pääset tutustumaan tarjontaan ja ilmoittautumaan.