Eläkeläisten tiistai

Tule viettämään mukavaa päivää Eläkeläisten tiistaihin. Kaikille avoin Eläkeläisten tiistai kokoontuu seurakuntatalolla joka toinen tiistai kello 10.30-12.30. Alussa hartaushetki, jonka jälkeen noin 45min mittainen ohjelma ja lopuksi yhteinen lounas. Lounaan hinta 5 €.

Eläkeläisten tiistai jatkuu 24.1.2023

24.1.  lounas: siskonmakkarakeitto, puolukkarahka

7.2.    lounas: kasvislasagne

21.2.  lounas: hernekeitto, laskiaispulla

7.3.    lounas: pestolohi

21.3.  lounas: stroganoff

4.4.    lounas: broilerleike, mämmi

18.4.  lounas: kaalikääryleet

Omaishoidettavien ryhmä

Luomaniemen leirikeskuksessa toimii ryhmä omaishoidettaville.  Ryhmästä vastaa Nastolan seurakunta yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Diakoniatyöntekijä tekee kotikäynnin ja haastattelee etukäteen kaikki ryhmään ilmoittautuneet.

Toiminta sisältää aktivoivaa ja virkistävää toimintaa omaishoidossa oleville henkilöille. Toiminnan tavoitteena on omashoidossa olevien henkilöiden fyysisen, henkisen ja hengellisen sekä sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja tukeminen. Päivä aloitetaan yhteisellä kuulumisten vaihdolla, jonka jälkeen on ruokailu. Käteismaksu 5€. Ruokailun jälkeen on kullakin kerralla erilaista ohjelmaa. Lopuksi kahvit ja yhteinen hetki Kämmenkerhon kanssa. Päivätoiminnassa mm. lauletaan, muistellaan, liikutaan, tietovisaillaan ja pelataan pelejä... mahdollisuus on myös päästä  itse vaikuttamaan päivän sisältöön.

Omaishoidettavien ryhmästä kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä: Jenny Lindström p. 040 4818320

Nastolan seurakunta
PL 84 (käyntiosoite Immiläntie 2, Nastola)
15110 Lahti