Eläkeläisten tiistai

Tule viettämään mukavaa päivää Eläkeläisten tiistaihin. Kaikille avoin Eläkeläisten tiistai kokoontuu seurakuntatalolla joka toinen tiistai kello 10.30-12.30. Alussa hartaushetki, jonka jälkeen noin tunnin mittainen ohjelma ja lopuksi yhteinen lounas. Lounaan hinta 5 €.

Eläkeläisten tiistai jatkuu 6.9.2022

Omaishoidettavien ryhmä

Palvelukeskus Linnunlaulussa toimii ryhmä omaishoidettaville. Ryhmätoiminta toteutetaan yhteistyössä Nastolan seurakunnan kanssa. Ryhmästä vastaa Nastolan seurakunta yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Diakoniatyöntekijä tekee kotikäynnin ja haastattelee etukäteen kaikki ryhmään ilmoittautuneet.

Toiminta sisältää aktivoivaa ja virkistävää toimintaa omaishoidossa oleville henkilöille. Toiminnan tavoitteena on omashoidossa olevien henkilöiden fyysisen, henkisen ja hengellisen sekä sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja tukeminen. Päivä aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä ja kuulumisten vaihdolla, jonka jälkeen on ruokailu. Käteismaksu 6,70€. Ruokailun jälkeen on mahdollista osallistua yhteiseen ohjelmaan Linnunlaulun avoimen päivätoiminnan kanssa. Päivän päätteeksi on oman ryhmän ohjelmaa ja kahvia/teetä. Päivätoiminnassa mm. lauletaan, muistellaan, liikutaan, tietovisaillaan ja pelataan pelejä... mahdollisuus on myös päästä  itse vaikuttamaan päivän sisältöön.

Omaishoidettavien ryhmästä kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä Riikkaliisa Joentaustaan 050-4127023.

Nastolan seurakunta
PL84 (käyntiosoite Immiläntie 2)
15111 Lahti

Vanhustyö