TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!

HUOM!

Kouluikäisten toiminta eli harrastekerhot on nyt laitettu tauolle 13.5. asti Korona-viruksen leviämisen varotoimena.

KESÄN LEIREILLE ILMOITTAUTUMINEN ALKAA 31.3. KLO 8.00 JA PÄÄTTYY 12.4. KLO 24

Kesällä on leirejä 1.-3.-luokkalaisille ja 4.-6.-luokkalaisille. Leireille pääsee kokemaan mukavia hetkiä kivojen kavereiden kanssa. Leireillä turvallisuudesta pidetään kiinni ja siitä, ettei ketää kiusata. Leirejä vetävät nuorisotyönohjaajat ja heillä apunaan on leirisisaruksen roolissa seurakunnan nuoria. Leirit maksavat €/henkilö ja niihin ilmoittaudutaan sivun alareunassa olevien linkkien kautta. Leirille on hyväksytty, jos leirillä on tilaa ilmoittautuessa, siitä ei tule siis enään mitään erillistä viestiä kuin vahvistus sähköpostiin ilmoittautumisen läpimenosta. Ennen leiriä jokaiselle leiriläiselle lähetään leirikirje postitse tai sähköisesti. Tämä leirikirje on hyvä lukea tarkasti läpi, koska siinä on lopulliset aikataulut ja mitä leirille tarvitaan mukaan.  Leirin toteutumisessa on tietenkin vielä Korona-varaus eli jos yhteiskunnassa on vielä rajoituksia voimassa kokoontumisiin, silloin tietenkin leiritkin peruuntuu. Mutta informoimme tästä hyvissä ajoin.

kuva varkkaleiriltä

Nastolan seurakunta
PL 84 (Käyntiosoite Immiläntie 2,Nastola)
15110 Lahti