Hei, rippikoululaiset ja kotiväki

Korona-virus aiheuttaa muutoksia vuoden 2020 ripareihin.

91-92 ripareiden uusi konfirmaatiopäivä ilmoitetaan heti koteihin, kun hallitus on purkanut kokoontumisrajoitukset ja ehtoollisen vietto on taas turvallista.

93-95 ripareiden leirijaksojen toteutuminen näyttää tällä hetkellä epävarmalta. Odotamme tilanteen kehittymistä. Jos joudumme siirtämään leirijaksoja, ilmoitamme niistä mahdollisimman pian asian selvittyä. Jos tähän mennään, niin uudet leirijaksot pyritään pitämään ainakin lähes entisen mittaisina.

Hahmottelemme tutustumisjaksojen hoitamista tällä hetkellä ja tiedotamme niistä, kun aikataulut ja tavat selkiintyvät.

Elämässä joudumme toisinaan yllättävien muutosten eteen. Pyritään tässä tilanteessa pitämään mieliala silti myönteisenä. Kyllä mukava leirijakso vielä toteutuu!

rippikoulutyön pastori

Juha Sahamies

juha.sahamies@evl.fi

Nastolan rippikoulut

Nastolan riparit tarjoavat jokaiselle nuorelle elämyksiä, naurua, huikean jännittäviä hetkiä sporttien parissa, laadukasta ja syvälle käyvää opetusta kristinuskon tärkeimmistä teemoista ja ihania hetkiä mahtavien isosten seurassa. Tule kokemaan!

Vuoden 2020 riparit tulevat! Ilmoittautuminen 26.9.-9.10.2019. Ilmottautumisiin ja lisä ohjeisiin pääset tästä

Jos unohdit ilmoittautua tai kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä Merja Rämänen, 0447191295, merja.ramanen@evl.fi

Nastolan seurakunnan omat riparit:

91. Luomaniemi         22.2-1.3.   Konfirmaatio 29.3.  klo 10 Nastolan kirkossa.

92. Päivärippikoulu    22.2-1.3.   Konfirmaatio 29.3.  klo 10 Nastolan kirkossa.

Päivärippikoulu kesto on klo 8.30-20.30.

Nuoret huolehtivat itse kulkemisensa.

93. Luomaniemi          1.-9.6.    Konfirmaatio 14.6.  klo 10 Nastolan kirkossa.

94. Luomaniemi          29.6-7.7.  Konfirmaatio 12.7.    klo 10 Nastolan kirkossa.

95. Luomaniemi          8.-16.7.    Konfirmaatio 19.7.    klo 10 Nastolan kirkossa.

Näiden lisäksi on valittana seurakuntayhtymän yhteisiä erityisrippikouluja ja muiden seurakuntien perinteisiä rippikouluja.

Lisätietoja Lahden seurakuntayhtymän rippikouluista löydät täältä.

Rippikoululeirien paikat

Nastolan seurakunnan kaikki rippikoulut järjestetään upeissa maisemissa Luomaniemen toimintakeskuksessa.

Luomaniemi

Luomaniemen toimintakeskus sijaitsee Nastolan Kirkonkylässä Pikku Kukkasen rannalla. Leiriläiset majoittuvat uudessa päärakennuksessa 4-6 hengen huoneisiin. Alueella on myös uusi ruokala, rantasauna , vanha päärakennus sekä pelikenttiä.

Kappalainen
Nastolan seurakunta
PL 84 (Käyntiosoite: Immiläntie 2, Nastola)
15111 Lahti

Olen työskennellyt Nastolan seurakunnan pastorina vuodesta 1987.