Lämpimästi tervetuloa Salpausselän seurakuntaan!

Salpausselän seurakunnan tehtävänä on elää todeksi kristillistä sanomaa sanoin, sävelin ja teoin. Osallistava messu on seurakuntamme kokoava ja lähettävä sydän. Missionaarisen seurakuntamme jäseneksi pääsee kaikenikäisenä ja milloin tahansa. Kohtaamme yhteisvastuullisesti moninaisen ahdingon lähellä ja kaukana. Tarjoamme kristillistä kasvatusta, hengellistä matkakumppanuutta sekä mielekkäisiin vapaaehtoistehtäviin kutsuvaa yhteisöllisyyttä. Olemme toivottu ja luotettava yhteistyökumppani. Nostamme aktiivisesti esille Salpausselän toimintaympäristön erityispiirteitä ja mahdollisuuksia.

JUMALANPALVELUSELÄMÄ SALPAUSSELÄN SEURAKUNNASSA

Messun livestriimaus lähetetään muutoin aina Salpausselän seurakunta YouTube –kanavalla, mutta  su 30.1., su 6.3., su 3.4., ma 18.4., su 8.5., su 12.6. lähetys onkin yhteisellä Lahden seurakunnat YouTube -kanavalla.

Tervetuloa mukaan myös Salpausselän seurakuntalaiset -ryhmään Facebookissa, jossa tapaamme toisiamme ja vaihdamme kuulumisia!

SALPAUSSELÄN KIRKKO (Petsamonkatu 10) SU KLO 10 MESSU, STRIIMAUS

Turvaväli- ja maskisuositus.

JALKARANNAN SEURAKUNTAKOTI (Sarvikatu 9) SU KLO 17 MESSU

* Messut toimitetaan syys-toukokuussa (messut ovat tauolla kesä-elokuussa)

* 30.1. ja 3.4. messu toimitetaan englanniksi (International Service with Holy Communion)

Turvaväli- ja maskisuositus.

Ehtoollinen voidaan tarjota myös laitoksissa ja kodeissa. Lisätietoja ehtoollisista antaa: vs.kirkkoherra Kaija Jyrkkä, p. 044 7191 274, kaija.jyrkka@evl.fi

DIAKONIAVASTAANOTTO

Tarvitsetko henkistä, hengellistä tai taloudellista apua? Ota rohkeasti meihin yhteyttä:

Vastaanotot maanantaisin ajanvarauksella klo 10 - 12 Diakoniakeskuksessa, Vapaudenkatu 6. Varaathan ajan edellisen viikon perjantaihin klo 12 mennessä. Soita työntekijöille tai toimistoon 044 719 1265.

Tiistaisin diakoniatyöntekijän vastaanotto ilman ajanvarausta juhannukseen saakka Salpausselän kirkolla klo 9-11. Juhannuksen jälkeen vastaanotot ajanvarauksella, kts. yllä. Sähköpostit etunimi.sukunimi@evl.fi

Diakoniatyöntekijät:

• Tia Määttä, p. 044 7191 495
  • Kirsi Simpanen, p. 044 7191 470
  • Marika Leutola-Tarvonen, puh. 044 7191 474

MUU TOIMINTA JA MUUT YHTEYSTIEDOT:

Kirkonseutu -lehti, https://www.kirkonseutu.fi

www.lahdengospelkuoro.fi

Instagram:  @ssnofficial @salppurinriparit @lahdengospelkuoro @pregokuoro

Twitter: @SSeurakunta

Facebook: Salpausselän seurakunta,  Lahden Gospelkuoro

YouTube: Salpausselän seurakunta

Siunausta ja varjelusta Sinulle ja rakkaillesi!

Tykkää ja seuraa toimintaamme Facebook-sivuillamme: