Tervetuloa Salpausselän seurakunnan kouluikäisten toimintaan.

Kerhosyksy 2024 ohjelma:

Ohjelmalliset kerhot

Kerhot on tarkoitettu 1-6-luokkalaisille lapsille ja niissä on mukana myös seurakunnan kristillinen sanoma. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhot kokoontuvat 2.9.- 13.12.24, eivät koulujen syyslomalla.

Kaikissa kerhoissa laulua, leikkiä, askartelua, piirtelyä, pelailua, kokkailua, erilaisia teemoja. Kerhoja ohjaavat seurakunnan kerhonohjaajat.

Kerhot päivittyvät 9.8.24 mennessä. Kerhoajat ja teemat vahvistuvat silloin.

Jalkarannan seurakuntakoti, Sarvikatu 9

•  klo17-18.30 KOKKIkerho 1-4- luokkalaiset
  •

Metsäkankaan seurakuntakoti, Kaupan kulma (kerrostalon alakerrassa, entinen siwa)Petsamonkatu 10

•    klo 16-17.30 PUUHAkerho 1-4- luokkalaiset
  •    Tiistai klo 14-15.30 KAIKEN KANSAN OLKKARI (ei tarvitse ilmoittautua) Paikalla on aina yksi seurakunnan työntekijä. Pelejä, mukavaa juttuseuraa, pientä välipalaa, välillä pikku kokkailuja, askarteluja. TÄMÄ ALKAA JO 20.8.

Harjunalustan seurakuntakoti, Okeroistentie 58

•   klo17-18.30 PUUHAkerho 1-5- luokkalaiset

Kärpäsen koulu, alakoulun sali, Kasakkamäentie 1

Jalkarannan koulu, monitoimitalo Jalo, Sarvikuja

•

Kerhojen koko on min 5 ja max 10 kerholaista.

Kerhoihin ilmoittautuminen ja vapautuneiden paikkojen tiedustelut tea.harkonen@evl.fi

Jos sinulla rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen on innostusta ja aikaa toimia kerhonohjaajana tai pyhäkoulunopettajana kouluikäisten parissa, niin ota yhteyttä ja kysy lisää.
Pohjakoulutusta ei tarvita- me koulutamme.

TAPAHTUMAT PERHEILLE:

29.9. klo 15. Mikkelinpäivän perhekirkko Jalkarannan seurakuntakodilla. Kirkkohetken jälkeen pientä välipalaa, lopuksi leikit ja askartelut.

6.12. klo 15. Lasten kauneimmat joululaulut Jalkarannan seurakuntakodilla

Lisätietoja Salpausselän seurakunnan kerhoista saat nuorisotyönohjaajalta:

Tea Härkönen, puh. 044 7191 427 tai sähköposti tea.harkonen@evl.fi