Puhallinmusiikkikonsertti Kohti Joulua

Ristinkirkko

Lahti Gospel Bigband ja LSP puhallinorkesterin konsertti. Ohjelmassa klassista joulumusiikkia ja swing jazzia. Konsertin aloittaa seurakuntien puhallinorkesteri ja väliajan jälkeen konsertin loppupuoli on bigbandin jazz henkistä jouluiloittelua. Laulusolisti Heli Jokivuori ja kapellimestari Miikka Kalllio.

Tervetuloa!

Keski-Lahden seurakunta

Häikäisevän kirkas -konsertti

Pekka Simojoki, Mirkka Paajanen, Marja Lehtinen ja Heidi Simelius yhdessä Make Perttilä Bändin kanssa. Konsertti on osa Kristuspäivä 2019 kiertuetta.

Launeen kirkko

Konsertti Auli Särkiö-Pitkänen, Joonas Minkkinen

Lauluja kaipauksesta ja lohdutuksesta. Saksalaista laulu- ja pianomusiikkia. Schubert-Schumann-Mahler-Strauss-Bach Vapaa pääsy, ohjelma 5 €. Tuotto Naisten pankin hyväksi.

Riemulaulut - Gospelkirkko

Lahden Gospelkuoro ja Bändi johtaa Marjaana Turunen solistina Ira Multaharju pastorit Ida Vartiala ja Riku Suokas