Renkomäen seurakuntakoti

Kaikenikäisten leppoisa iltapäivä, jossa askarrellaan, leivotaan, vietetään ehtoollishetki, nautitaan yhdessäolosta ja hyvästä iltapalasta. Päiväkerholaisia ja iltapäiväkerholaisia mukana lastenohjaajien kanssa.

Iltapäivä alkaa toimintapisteillä. Sitten vietetään kirkkohetki, jossa on myös ehtoollisenvietto. Lopuksi syödään kunnon iltapala. Mukana vapaaehtoisia ja Launeen seurakunnan työntekijät Mira Vorne, Sirpa Hytönen, Teemu Jäppinen, Sofia Sukari.

Tapparakatu 22
15610 Lahti

Jouluaaton perhehartaus

Hanna Suominen, Leena Eskelinen

Launeen kirkko

Sunnuntaiolkkari

Kynttilänpäivän sunnuntaiolkkarissa leivotaan, askarrellaan valoa, leikitään ja nautitaan sunnuntaipäivästä. Kirkkohetkessä kohtaavat vanha Simeon ja pieni Jeesus-vauva.

Sunnuntaiolkkari

Sunnuntaiolkkari alkaa toiminnalla: leivotaan, askarrellaan, pelataan ja leikitään. Sitten vietetään yhdessä leppoisa kirkkohetki.