TŠAIKOVSKI-ilta, Miikka Kallio ja Lahden sinfoniaorkesterin soittajia

Marian Kammarin kahvila

Sinfonia Lahti: Sofia Greus, viulu. Harri Lidsle, tuuba. Jaakko Välimäki, käyrätorvi. Lahden seurakuntayhtymä: Miikka Kallio, flyygeli. Vapaa pääsy, ohjelma 5 e.

Marian kammarin kahvila on auki klo 18 alkaen. Tule nauttimaan mm. herkullisia toscapullia.

Ohjelma- ja kahvilatuotto Yhteisvastuukeräyksen kautta nuorten koulutuksen tukemiseen Suomessa ja katastrofialueilla.

Lahden seurakuntayhtymä

Joutjärven kirkko

Pekka Laukkarinen -trio Joulun Tähti - lasten konsertti, vapaa pääsy

Koko perheelle suunnattu iloinen konserttihetki tuttujen joululaulujen äärellä. Vapaa pääsy. Välipala tarjotaan kaikille konsertin jälkeen, sen vapaaehtoinen maksu menee yhteisvastuukeräykseen. Tervetuloa!

Nastolan kirkko

Syttyy tähdet tuhannet - Jesse Kaikurannan joulukonsertti

Tunteiden tulkin Jesse Kaikurannan konsertissa kuullaan muun muassa "Maa on niin kaunis", "Tuikkikaa oi joulun tähtöset" ja "Walking in the air" Jesse Kaikuranta laulaa hänelle rakkaimpia joululauluja kitaristi Peter Engbergin säestyksellä

Ristinkirkko

Joulun Loiste -konsertti

Perinteinen Finn-Kanteleet -orkesterin Joulun loiste -konsertti tuo jälleen ainutlaatuista tunnelmaa rakastettujen joululaulujen ja kanteleorkesterille sovitetun klassisen musiikin merkeissä.