Pimeästä valoon

Ristinkirkko

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille ihmisille, meille kaikille, joiden elämää murhe, suru, mielenterveyden järkkyminen, päihderiippuvuus ja muut monet elämän kipukysymykset koskettavat ja tulevat lähelle, iholle.

Kaikille meille, jotka etsimme elämäämme valoa ja toivoa pimeyden keskelle.

Kaikille tavallisille ihmisille tavallisen harmaan arjen keskellä eläville, jotka haluavat löytää elämään valon ja toivon pilkahduksia.

Musiikkia ja sanoja surusta iloon: Mikael Saari, Miika Kallion bändi, Filianna, Lahden Mieskuoron Reilu tusina, Lauluyhtye Caya

Tilaisuuden jälkeen Surunauha ry.n kynttiläkulkue itsemurhan tehneiden muistoksi Ristinkirkon portailta klo 18.00 Vanhalle Hautausmaalle. Oma kynttilä mukaan.

Järjestävät: Päijät-Hämeen mielenterveys- ja surujärjestöt yhdessä Lahden seurakuntayhtymän kanssa.

Lahden seurakuntayhtymä

Ristinkirkko

Lucia-päivän joulukonsertti

Konsertin alussa Lucia-kulkueena saapuva Kaarisillan kuoro esittää Lucia konsertin perinteisiin kuuluvia joululauluja. Kaarisillan muusikot ja musiikinopiskelijat esiintyvät. Solisteina konsertissa on sopraano Marila Bertus ja häntä säestää pianisti Maarit Liimatainen.

Nastolan kirkko

Tiirismaan lukion ja Lotilan 6.musiikkiluokkien kuorojen joulukonsertti

Lotilan 6. musiikkiluokkien ja Tiirismaan lukion kuorojen yhteiskonsertti tunnelmallisessa Nastolan kirkossa

Mukkulan kirkko