Peräkammarin tytöt - puuhaa porukalla

ma 18.11. kello 11.00

Mananataisin kerran kuukaudessa Jalkarannan seurakuntakodilla, Peräkammari klo 11.00. Ideoida, keskustelua, askartelua, taidetta, historiaa, retkiä… aiheet vaihtelevat eri kerroilla. Kaffit Peräkammarin tapaan.

.

Salpausselän seurakunta

Peräkammarin tytöt - puuhaa porukalla

Liipolan seurakuntakeskus

Lähetysraamis.

Luetaan ja keskustellaan edellisen pyhän tekstistä rovasti Ulla Kotinurmen johdolla.

Lahkakerä- lähetyksen käsityöpiiri

Tiistaisin parittomilla viikoilla Salpausselän kirkossa klo 13.00. Käsitöitä myyjäisiin ja Missiokauppaan, päiväkahvit, lauluja, hartaus, tutustumista lähetyskohteisiin kuvin ja sanoin, lähettien vierailuja.