Säännöllistä ryhmätoimintaa viittomakielisille

Vammaistyön ja -työntekijöiden esittelyn löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Viittomakielinen työ, diakonissa Päivi Rask, paivi.rask@evl.fi

• Maanantaisin puhelinpäivystys klo 9–11.45  p. 044 7191 258 tesktiviestit ja whatsapp puhelut.
  • Joka toinen keskiviikko parittomilla viikoilla ajanvarausvastaanotto klo 9-11.45. Varaa aika viimeistään edelliseen päivään klo 12 mennessä Diakoniakeskuksen asiakaspalvelun numerosta p. 044 719 1265.
  •
  • Torstaina 8.9.  klo 10- 15 Viittomakielisten retkipäivä Luomaniemen toimintakeskukseen, Luomaniementie 1, Nastola, Saapuminen omin kyydein. Kuurojen yhdistyksen ohjelmaa ja viittomakieleinen messu.
  • Tiistaina 13.12. klo 14 Viittomakielinen messu  ja kirkkokahvit Ristinkirkko, Kirkkokatu 4, Lahti

Tästä linkistä pääset tutustumaan tapatumiin lähempänä retkiajankohtaa.

Viittomakielinen lähetyspiiri

Piirien ohjelmat sisältävät lähetysaiheita ja vierailijoita sekä kahvitarjoilun. Ryhmän toiminta kannattaa Kuurojen Lähetyksen työtä. Tulkkipalveluja käytetään tarvittaessa vierailijoiden ohjelman tulkkauksessa. Lähetyspiiri kokoontuu kevät- ja syyskaudella tarkemmin ilmoitettuina torstaipäivinä klo 14-15.30.