Palveluissamme voi olla muutoksia

Lahden seurakuntien kokoava toiminta on päätetty keskeyttää koronavirusepidemian ja sen alueellisen leviämisvaiheen vuoksi.

Messut ja jumalanpalvelukset toteutetaan 25.1.2021 asti ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Seurakuntien järjestämät yleisötapahtumat kuten juhlat ja konsertit ovat tauolla 25.1.2021 saakka. Tauolla ovat myös kaikki aikuisten viikkotoiminta, kuten raamattu- ja lähetyspiirit, rukousillat, lauluryhmät sekä kuorot ja bändit.

Marian Kammari ja missiokaupat ovat kiinni sekä kaikki vapaaehtoistoiminta keskeytyksissä. Asiakaspalvelu palvelee 25.1.2021 asti vain sähköisesti. Leiritoiminta on päätetty pitää tauolla 10.1.2021 saakka.

Lasten toiminta voi jatkua toistaiseksi huolellisin varotoimin. Lahden seurakuntien tiloissa on yhä mahdollisuus järjestää kasteita, vihkimisiä ja hautaan siunaamisia sekä näihin liittyviä juhla- ja muistotilaisuuksia. Terveysviranomaisten suosittama yksityisten tilaisuuksien maksimihenkilömäärä on 10. Hautaustilaisuudet järjestetään niin, että kaikki lähiomaiset voivat osallistua niihin.

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi tarjoamme aiempaa enemmän verkkolähetyksiä. Voit seurata niitä Lahden seurakuntien YouTube-kanavalla tai paikallisseurakuntien omilla sometileillä.

Sähköinen ajanvaraus ei toistaiseksi ole käytössä kasteissa ja vihkimisissä.