Keskusteluapua epidemian aikana

Koronavirusepidemia on herättänyt monissa ahdistusta ja pelkoa. Karanteenit puolestaan ovat lisänneet yksinäisyyden tunnetta. Seurakuntien puhelinpalvelut tarjoavat tukea, jotta kenenkään ei tarvitse jäädä huoltensa kanssa yksin.

Päivystävä pappi

Numeroon 044 719 1475 voit soittaa, kun haluat puhua päivystävän papin kanssa. Päivystävä pappi on tavoitettavissa puhelimitse ma–pe klo 13–15.

Palveleva puhelin

Ilta-aikoina keskusteluapua saa puhelimitse kirkon valtakunnallisesta Palvelevasta puhelimesta.

Palveleva puhelin: 0400 22 11 80 (joka ilta kello 18–24)

Kirkon keskusteluapu -sivulta löydät myös linkin chatiin, joka palvelee ma–pe klo 12–20.

Lisätietoja kirkon keskusteluavusta.

Perheneuvonta

Perheneuvonta toimii normaalisti. Työskentelytapa voidaan sopia yhdessä asiakkaan kanssa.

Ajanvarausnumero: 044 719 1535. Puhelinpäivystys ma ja ke klo 8­–11.

Olemme koonneet tähän linkkiin verkkosivuillemme linkkejä korona-ahdistuksen torjumiseen.