Muistathan tämän tullessasi tapahtumiin

Jos sinulla on koronan tai flunssan oireita, jää kotiin. Aivastelua ja yskimistä pitää välttää. Välttämättömissä tapauksissa ne pitää peittää esimerkiksi yskimällä omaan hihaan. Pidämme käsidesiä helposti saatavilla. Lahden seurakunnat ei edellytä seurakuntalaisilta kasvomaskien käyttöä, mutta suosittelee sitä voimakkaasti, lukuun ottamatta sellaiset henkilöt, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi käyttää maskia.

Riittävien turvavälien pitää toteutua kaikessa toiminnassamme. Tilaisuuden järjestäjinä vastaamme siitä, että turvavälejä on mahdollista noudattaa. Suhteutamme osallistujamäärän käytettävissä olevaan tilaan.

Järjestäjä on vastuussa tapahtuman turvallisuudesta. Niissä tapauksissa, kun ulkopuolinen taho järjestää konsertteja tai muuta toimintaa Lahden seurakuntien kirkoissa tai muissa tiloissa, vastuu turvallisuudesta kuuluu järjestäjälle.

Tutustu myös huoneentauluumme:

Huoneentaulussa on ohjeita, jotka pitää ottaa huomioon koronavirusepidemian aikana.