Toimimme myös verkossa

Sunnuntaiaamuisin välitämme jumalanpalveluksen suorana lähetyksenä jostain Lahden kirkosta. Striimaamme säännöllisesti myös Tuomasmessuja ja Kipinämessuja. Löydät lähetykset YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä, ja lähetykseen pääsee myös Lahden seurakuntien verkkosivuilta. Tilaisuuksia voi katsoa tallenteina 2 viikon ajan. Useita jumalanpalveluksia voi lisäksi kuunnella suorana nettiradion välityksellä. Nämäkin linkit ovat verkkosivuillamme näkyvällä paikalla.

Seurakunnilla on verkossa runsaasti muutakin toimintaa ja sisältöjä, kuten minuuttihartauksia, verkkolähetyspiirejä sekä kokonaisia raamattuluentoja. Kirkonseudulla on omat verkkosivut osoitteessa kirkonseutu.fi. Vinkkejä verkkosisällöistä on koottu tästä linkistä avautuvaan juttuun.