Vahvistimme adventtiajan verkkolähetyksien tarjontaa

Lahden seurakunnissa on vahvistettu adventtiajan verkkolähetyksien tarjontaa. Striimattavien tapahtumien listalla ovat esimerkiksi Hoosianna-tuomasmessu 28.11, Lasten kauneimmat joululaulut Joutjärven kirkossa 9.12. sekä Kauneimmat joululaulut 12.12. Ristinkirkossa ja 16.12. Läntisessä kappelissa. Lähetyksiä on tarjolla myös kaikkina joulun pyhäpäivinä. Verkkolähetykset löytyvät Lahden seurakuntien YouTube-kanavaltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Sunnuntaiaamuisin välitämme jumalanpalveluksen suorana lähetyksenä jostain Lahden kirkosta. Striimaamme säännöllisesti myös Tuomasmessuja ja Kipinämessuja. Nämäkin lähetykset löytyvät YouTube-kanavaltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä, ja lähetykseen pääsee myös Lahden seurakuntien verkkosivuilta. Tilaisuuksia voi katsoa tallenteina 2 viikon ajan. Useita jumalanpalveluksia voi lisäksi kuunnella suorana nettiradion välityksellä. 

Seurakunnilla on verkossa runsaasti muutakin toimintaa ja sisältöjä, kuten minuuttihartauksia, verkkolähetyspiirejä sekä kokonaisia raamattuluentoja. Kirkonseudulla on omat verkkosivut osoitteessa kirkonseutu.fi.