Monitoimikeskus Takatasku

Huovilankatu 4 , 15100 Lahti

Avoinna
Ma – Pe Klo 8.30 – 14.30

Takatasku on enemmän kuin paikka. Se on monitoimikeskus, joka tarjoaa ihmisille erilaisia mahdollisuuksia työskennellä, osallistua ja toimia. Takatasku toimii neljässä kerroksessa Huovilankadulla entisen vanhusten palvelukeskuksen tiloissa. Monitoimikeskus Takatasku on Lahden kaupungin ja Lahden seurakuntayhtymän yhteinen työllisyyttä ja mielekästä elämää edistävä toimintakeskus. Takatasku julkaisee tapahtumistaan tapahtumakalenteria. Kalenteria saa mm. kirjastosta, työvoimatoimistosta tai Takataskusta.

Takataskun toiminnot

Takataskun Ruokala ja Café Eila tarjoavat edullisia lounas- ja kahvilapalveluja. Takatasku tarjoaa työkokeilu-, tukityö- ja vapaaehtoistyöpaikkoja. Työtehtäviä on tarjolla keittiössä, toimistossa, siivouksessa, atk-koulutuksessa ja vapaa-ajanohjauksessa. Toimistopalvelut, atk-koulutus sekä opintopiirit tukevat työttömän työnhakua ja osallistumisen mahdollisuuksia. Järjestämme juhlia, retkiä, tapahtumia jne.

 

Takataskun työntekijöiden yhteystiedot

KatsoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Takataskun omat nettisivut: www.takatasku.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Sijainti

Takatasku sijaitsee n. 5 minuutin kävelymatkan päässä Matkakeskuksesta ja n. 16 minuutin kävelymatkan tai n. 8 minuutin pyöräilymatkan päässä Lahden torilta. Lähin linja-autopysäkki on Uudenmaankadulla n. 200 metrin päässä Takataskusta. Omalla autolla tullessasi voit pysäköidä Huovilankadun varteen kolmen tunnin kiekkoparkkipaikalle.

 

Tykkää Takataskusta Facebookissa:

Info
Kahvila
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku