Kouluikäiset

Lahden seurakuntien varhaisnuorisotyössä haluamme toimia kaikkien lahtelaisten 7-14-vuotiaiden ja heidän perheidensä parissa. Toiminta on hyvin moninaista.

Kerhot

Eri puolilla kaupunkia on monenlaisia kerhoja. Kouluikäiset tytöt ja pojat voivat valita niistä oman kerhonsa läheltä kotia ja kiinnostuksen mukaan. Hyvin suosittuja ovat erilaiset harrastekerhot.

Leirit ja retket

Kesäaika ja muut koulujen loma-ajat sekä viikonloput ovat leiri- ja retkiaikaa. Retkiä suunnataan kiinnostaviin kohteisiin eri puolille Suomea. Leireistä löytyy lisätietoa täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja retkistä täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tapahtumia

Yksittäisiä tapahtumia, kuten myyjäisiä ja konsertteja pystyy tarkastelemaan tapahtumakalenterissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Alla seurakunnat kertovat tarkemmin omasta kouluikäisille suunnatusta toiminnastaan ja miten siitä saa lisätietoa.

Laune

 

Launeen seurakunnan nuorisotyö järjestää kouluikäisille monenlaista toimintaa. Ajankohtainen tieto kaikesta 7-14 -vuotiaille suunnatusta toiminnasta löytyy osoitteesta http://www.laaseri.info otsikon "kouluikäiset" alta.

Keski-Lahti

on tarjolla erilaisia harrastekerhoja alakouluikäisille pojille ja tytöille. Kerhot kokoontuvat viikottain arki-iltoina ja niitä ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat. Kokoontumispaikkoina ovat seurakunnan toimipisteet Mukkulassa, Ankkurissa, Metsäpellossa ja Kirkkokatu 7:ssa sekä Kivimaan koulussa. Kerhoihin ilmoittaudutaan kerhopaikassa. Kerhot alkavat syyskuun alussa ja jatkuvat yleensä äitienpäivään asti, pois lukien koulujen loma-ajat mm. syysloma, joulun aika ja talviloma sekä pääsiäisen ajan hiljainen viikko. Tarkemmat tiedot saa kysymällä meiltä työntekijöiltä.

Jos kerhonohjaaminen kiinnostaa, niin ota rohkeasti yhteyttä. Kiinnostus ja innostus lasten parissa työskentelyyn riittää eikä pohjakoulutusta tarvita -koulutamme uusia kerhonohjaajia seuraavan kerran syksyllä 2017. Kutsumme erityisesti myös aikuisia kerhonohjaajiksi. Jos sinulla on mahdollisuus toimia esim. puuhakerhon tai sählykerhon ohjaajana, ota yhteyttä. Tai jos sinulla on jokin harrastus, jota haluat opettaa, voimme tarjota tilat ja mahdolliset materiaalit.

Lisäksi järjestämme retkiä, leirejä ja olemme mukana erilaisissa tapahtumissa. syksyn leiri- ja retkitoiminnasta löytyy lisätietoja Kirkonseutu-lehdestä ja kouluihin syksyllä ja keväällä jaettavasta esitteestä sekä retket- Linkki avautuu uudessa välilehdessäja leirit -sivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lisäksi järjestämme monenlaista pienryhmä-ja ryhmäytystoimintaa mm. koulujen kautta esim. 7 -luokkalaisten ryhmäytyspäivät, K12-kasvukurssi, tyttöryhmät, pienluokkien retkipäivät ym.

Lisätietoja kerho-, leiri- ja retkitoiminnasta nuorisotyönohjajat:                                                                                                          

Merja Forstedt 044-7191425, merja.forstedt@evl.fi

Hannu Rui 044-7191411, hannu.rui@evl.fi