Opiskelijat

Opiskeluarjen vastapainoksi on hyvä löytää myös muuta tekemistä ja samanhenkistä seuraa. Pandemian aikana valitettavasti kaikki seurakunnan kokoontumiset on jouduttu perumaan toistaiseksi. Parempaa aikaa odotellessa!

Kipinämessu kannattaa ottaa seurantaan Instagramissa, siellä on elämää nytkin! Kipinämessuja striimataan Lahden seurakunnat -Youtubekanavalla.

Minun kanssani voi edelleen jutella joko eri digitaalisten kanavien kautta tai tällä hetkellä myös kasvotustenkin Olokolossa, Kirkkokatu 7.

Voidaan myös tulevaisuudessa aloittaa jotain uutta Salpauksessa, LABissa tai LUTissa! Ota yhteyttä niin ideoidaan :)

Kampuspappi on sinua varten, jos tahdot jutella luottamuksellisesti elämäsi asioista. Tältä sivulta saat lisätietoa minun työstäni. -Sonja

Olen toki myös facebookissa ja instagramissa. Blogini löytyy osoitteesta kampuspappisonja.blogspot.com.