RIPPIKOULUN SÄHKÖINEN ILMOITTAUTUMINEN OLI AJALLA 27.9.-10.10.

 

Sähköinen ilmoittautuminen on päättynyt.

Jälki-ilmoittautumiset, lisätiedot, muutokset pyydetään ilmoittamaan puhelimitse, puh. 044 719 1295 (klo 9-15). Sähköpostilla ilmoittautumisia ei voida ottaa, koska ilmoittautumisessa kysytään henkilötietoja, jotka eivät saa kulkea sähköpostilla.

 

Rippikoulumateriaalia

  • Rippikouluesitteen 2019 katseluversion saat auki tästä
  • Rippikoulu listaus on luettavissa tästä.

 

Rippikouluvideo

YouTube-video

 

 

Rippikoulusta perittävät maksut

Leiriläisiltä kerättävä omavastuuosuus kattaa rippikoulun todellisista kustannuksista alle 20 %. Muu osa katetaan kirkollisverovaroilla, ja näin kirkon jäsenet mahdollistavat rippikoulujen pitämisen tässä laajuudessa ja kaikille avoimena.

Rippikoululeireistä peritään perusleirimaksu 100 €-130 €. Lapin hiihtoloma- ja kesäleireistä sekä Puolan, Unkarin, Viron leiristä peritään lisäksi kuljetus- ja majoitusmaksu (hinnat vaihtelevat leirikohtaisesti). Hinnat löytyvät leiritaulukosta. Kevät- ja kaupunkirippikoulut sekä pienryhmärippikoulu ovat ilmaisia.

Sisaruksille myönnetään perusleirimaksusta (100 €-130 €) sisaralennus seuraavasti: ensimmäinen täysi hinta, toinen 25 % alennus ja kolmas 50 % alennus.

Lahden ulkopuolelta tuleville perusleirimaksu on kaksinkertainen, esim. Heinäsaari 100 € lahtelaiselta => 200 € ulkopaikkakuntalaiselta, kuljetus- ja muut kulut eivät tule kaksinkertaisena.

 

Vapautus leirimaksusta

Lahtelaisilla on mahdollisuus saada vapautus vain leirin perusmaksusta (100-130 €) sosiaalisin perustein. Huom! Kuljetus- ja majoittumiskuluista ei voi anoa vapautusta.  Tulorajatiedote on tulostettavissa tästä.

Maksuvapautushakemus tulee täyttää ja palauttaa viimeistään 31.12.2018 osoitteella Kasvatus ja perheasiat, Kirkkokatu 5, 3. krs, 15110 LAHTI .

Kasvatus ja perheasioiden toimistosta voi myös noutaa lomakkeita, Kirkkokatu 5, 3. kerros (avoinna klo 9-15).

 

Leirin peruminen

Kun olet saanut tiedon rippikoulupaikastasi, toivomme, että ilmoitat meille heti, mikäli et voi ottaa sitä vastaan. Tällöin voimme antaa sen jonossa olevalle.

Ennen leirijaksoa perutun leirin jo maksetut maksut voidaan palauttaa. Mikäli leiri on jo alkanut ja nuori keskeyttää leirin syystä tai toisesta, ei leirimaksua enää palauteta.

 

Rippikoululaisen vakuutusturva

Kotimaassa järjestettävien rippikoulujen osallistujat on vakuutettu tavallisella ryhmätapaturmavakuutuksella, joka kattaa rippikouluissa tapahtuvista tapaturmista aiheutuneet kulut tiettyyn rajaan asti. Tapaturmavakuutus ei sisällä matkatavaravakuutusta.

Ulkomaan leireillä on voimassa vakuutusosakeyhtiö Eurooppalaisen matkavakuutus, joka sisältää myös matkatavaravakuutuksen.

Pyydämme perheitä tutustumaan vakuutusehtoihin ja arvioimaan oman tarpeen lisävakuutuksista. Seurakuntayhtymän vakuutusehtoihin pääset tutustumaan tästä linkistä ryhmähenkivakuutus

Lisätietoja:

Merja Rämänen, puh. 044 7191 295 tai merja.ramanen@evl.fi.

Jari Laulainen, puh. 044 719 1271

Juha Sahamies, puh. 050 412 7013 (Nastolan seurakunnan järjestämät rippikoulut)

 

Rippikoulun tietosuojaselosteen voit lukea tästä.

 

Trikkiriparilla voi kokeilla weikkausta, suppausta jne...
Trikkiriparilla voi kokeilla weikkausta, suppausta jne...