Työttömät ja pienituloiset

Haluatko diakoniatyöntekijän vastaanotolle?

Täältä löydät Lahden seurakuntien diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot ja vastaanottoajatLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Edulliset lounaat ja muuta toimintaa Launeella

Liipolan seurakuntakeskuksessaLinkki avautuu uudessa välilehdessä toimii Palveluryhmä Laune eli ParLa, joka järjestää mm. retkiä ja matkoja. Maanantaisin ja keskiviikkoisin on tarjolla myös edullista lounasta klo 12. Lounaan hinta on työttömiltä ja eläkeläisiltä 4 €, lapsilta 2 € ja muilta 6,50 €. Tarkista tapahtumakalenterista ajat.

Launeen kirkon ovet ovat auki arkisin klo 12 - 18. Alakerran Lämpiössä on tarjolla kahvia, teetä ja juttuseuraa. Torstaisin on yhteinen lounas klo 11.30. Lounaan hinta on työttömiltä ja eläkeläisiltä 4 €, lapsilta 2 € ja muilta 6,50 €. Tarkista tapahtumakalenterista ajat. Toimintaa on myös monenlaisissa ryhmissä.

Lisätietoja: diakonissa Tarja Klami, puh. 044 719 1451, tarja.klami@evl.fi

Tervetuloa mukaan!

Ruokaperjantai Ahtialassa

klo 11.30, Ahtialan seurakuntakeskus, Alasenkatu 4

Ohjelmassa alkuhartaus ja ruokailu

Älä jää yksin, tule seurakuntakodille!
Ruokailutapahtuma on kaikille avoin tilaisuus, johon voi tulla yksin tai yhdessä kaverin kanssa nauttimaan hyvästä ruuasta ja jutustella yhdessä mieltä askarruttavista asoista.

Mikäli sinulla on taloudellisia vaikeuksia, voit anoa diakoniatyöntekijältä avustuksen ruokalippuun. Tiedustelut  puh. 044 719 1439

Pikkuinen siili

"Monitoimikeskus Takatasku työllistää tekemään hyvää"

Monitoimikeskus Takataskussa on palvelutyöpaja ja toimintakeskus.

Voit pyrkiä eteenpäin työllisyyspolullasi Lahden seurakuntayhtymän ja Lahden kaupungin ylläpitämän Takataskun kautta, jos olet lahtelainen, olet ollut työttömänä jo pidempään, sinulla ei ole ammatillista koulutusta, olet maahanmuuttaja, osatyökykyinen, nuori tai jo iäkkäämpi työnhakija. Vaihtoehtomme ovat työkokeilu, palkkatukityö, kuntouttava työtoiminta ja opiskeluun liittyvä harjoittelu tai työssä oppiminen.
Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä työvalmennuspäällikköömme.

Takatasku järjestää työpajatyönä palveluja kävijöilleen.

Töihin Takataskuun

• Monipuolisia vaihtoehtoja

Voit työskennellä erilaisissa tehtävissä mm. keittiöllä, ruokalassa, kahvilassa, siivouksessa, vapaa-ajan ohjauksessa, atk-työssä, atk-koulutuksessa, toimistossa ja asiakaspalvelussa.

• Työvalmennusta ja valmiuksia työelämää varten

Työvalmennuksen lähtökohtana ovat sinun itsellesi asettamat työllistymisen tavoitteet. Valmiuksia voit kartuttaa työskentelemällä sekä osallistumalla tavoite- ja tukikeskusteluihin. Tukenasi ovat työvalmentajat, esimiehet, työhönvalmentaja sekä koko työyhteisö.

Takataskun palveluja

• Lounasruokala Makuhetki: Lounas ma - pe klo 11.00 - 13.00
  • Café Eila: Suolaisia ja makeita leivonnaisia talon uunista, myös tilauksesta. Avoinna ma - pe 8.30 - 13.00
  • Atk-kurssit: Digilaitteiden käytön alkeis- ja peruskursseja
  • Pulmakulma: Henkilökohtaista tietokoneen käytön opastusta
  • Vapaa-ajanohjaus: Liikunta- ja virikeryhmiä, luentoja, matkoja, teemapäiviä ja juhlia
  • Opintokerhot: Ruotsia, englantia, rentoutusta, tanssia, jumppaa, kuntopiiri, laulua
  • Kokous ja juhlapalvelut: Tiloja ja tarjoilua kokouksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin
  • Muut palvelut: Kopiopalvelu, päivän lehdet, nettiyhteys, tapahtumakalenteri

Lisätietoja Takataskun toiminnasta saat Monitoimikeskuksen omilta sivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Takataskun työntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.