Diakoniatyön leirit ja retket

Toivoisitko itsellesi hengellistä rakentumista ja sielunhoitoa? Kaipaatko luonnossa liikkumista, elämyksien saamista ja uusia virikkeitä? Haluaisitko elämääsi iloa, juttuseuraa ja ystävyyttä? Tai haluaisitko vain levätä miellyttävässä ympäristössä ja käydä valmiiseen ruokapöytään?

Lahden seurakuntayhtymän diakoniatyö järjestää lahtelaisille kohtuuhintaisen mahdollisuuden kaikkeen tähän erilaisilla leireillä tai päiväretkillä. Virkistyslomia on kaikenlaisille perheille, yksinasujille, eläkeläisille, maahanmuuttajille, vammaisille jne. Lomat ovat Siikaniemen kurssikeskuksessaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Luomaniemen toimintakeskuksessa Linkki avautuu uudessa välilehdessäellei toisin mainita. Leirille valituille lähetetään kutsukirje ja lasku.

Lähempiä tietoja voit tiedustella diakoniatyöntekijöiltäLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai puh. 044 7191 265 tai lahti.diakoniakeskus@evl.fi

Leiri- ja retkiavustukset

Leiri- ja retkimaksuihin on mahdollista anoa avustusta. Anomus tehdään diakoniatyöntekijän vastaanotolla ennen leiriä tai retkeä ja anojan on esitettävä tositteet tuloista ja menoista. Leiri- ja retkiavustusta voi hakea diakoniatyöntekijän kautta seurakuntarajoista riippumatta. Omaishoitajat, henkilökohtaiset avustajat  ja vammaisten avustajat pääsevät ilmaiseksi mukaan. Diakoniatyöntekijöiden vastaanottoajat löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sähköisen hakulomakkeen täyttäminen

Hakeminen leireille ja retkille tehdään Lahden seurakuntayhtymän sähköisen asiointipalvelun kautta. Ensimmäistä kertaa ilmoittautuessa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee asiakkaan rekisteröityä palveluun.

  • Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi. Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä, pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).

  • Tallenna itsellesi tunnus ja salasana. Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

    Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

    Voit olla myös yhteydessä suoraan seurakuntaasi ja tehdä ilmoittautumisen puhelimitse, jos sinulla ei ole mahdollisuutta tunnistautumiseen.

Täydennä lomaketta pyydetyillä tiedoilla ja siirry seuraavaan vaiheeseen Jatka tietojen tarkistukseen -painikkeella. Tarkista antamasi tiedot. Jos tiedoissa on korjattavaa, niin Muokkaa lomaketta -painikkeella pääset takaisin korjaamaan tietoja. Mikäli korjattavaa ei ole, niin klikkaa Ilmoittaudu-painiketta.
Vahvistus hakemuksen vastaanoton onnistumisesta näkyy heti näytöllä.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (pdf)

Onnellisuuden osaset - Unelmat ja oman oloinen elämä

Retki Luomaniemeen keskiviikkona 19.4.2023.

Unelmista ja niiden mahtavasta voimasta puhumassa terapeutti, työnohjaaja ja kouluttaja Päivi Niemi Tampereen NNKY:ltä. 

Retken hinta 12 €, sisältää päivän ohjelman lisäksi lounaan, aamu- ja iltapäiväkahvit ja yhteiskuljetuksen Marolankadulta klo 9.00, paluu samaan paikkaan klo 15.30. Maksut kerätään päivän aikana, otathan mukaan tasarahan.

Ilmoittaudu tästä tai soittamalla ma- pe klo 13 - 15 p. 044 7191 519.

Retken järjestää seurakuntien mielenterveystyö, diakoniatyöntekijät Liisa Malin ja Merja Seppälä-Mäkinen, jolta lisätiedot
merja.seppala-makinen@evl.fi, p. 044 7191 287.

Päihteetön kevätleiri

ma-ke 17.-19.4.2023 Luomaniemessä

Rentoa yhdessäoloa selvin päin, hyvää ruokaa ja mukavaa leiriohjelmaa. Hinta 36 € / hlö. Ilmoittaudu viimeistään 30.3. tästä tai soittamalla puh. 044 719 1519 ma pe klo 13-15.

Vammaistyön kevätretkipäivät Luomaniemessä 

Luomaniementie 1, Nastola. Saapuminen omin kyydein. 

Ilmoittautumiset viimeistään ke 12.4. alla olevista linkeistä tai soittamalla Diakoniakeskukseen p. 044 719 1519 arkisin klo 13–15. 

Ohjelmassa mukavaa yhdessäoloa, messu, lounas ja kahvi. 

Hinta 5,50 e maksetaan paikan päällä tasarahalla. Henkilökohtaisilta avustajilta ei peritä maksua. 
 

Viittomakielisten retkipäivä ti 25.4. klo 10.30–16.00.  

Liikuntavammaisten retkipäivä to 27.4. klo 10.30–14.30. 

Näkövammaisten retkipäivä pe 28.4. klo 10.30–14.30. 

 

takaisin ylös

 

Tietosuojaseloste toimijarekisteriLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Tietosuojaseloste asiakasrekisteriLinkki avautuu uudessa välilehdessä