Diakoniatyön leirit ja retket

Toivoisitko itsellesi hengellistä rakentumista ja sielunhoitoa? Kaipaatko luonnossa liikkumista, elämyksien saamista ja uusia virikkeitä? Haluaisitko elämääsi iloa, juttuseuraa ja ystävyyttä? Tai haluaisitko vain levätä miellyttävässä ympäristössä ja käydä valmiiseen ruokapöytään?

Lahden seurakuntayhtymän diakoniatyö järjestää lahtelaisille kohtuuhintaisen mahdollisuuden kaikkeen tähän erilaisilla leireillä tai päiväretkillä. Virkistyslomia on kaikenlaisille perheille, yksinasujille, eläkeläisille, maahanmuuttajille, vammaisille jne. Lomat ovat Siikaniemen kurssikeskuksessaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Luomaniemen toimintakeskuksessa Linkki avautuu uudessa välilehdessäellei toisin mainita. Leirille valituille lähetetään kutsukirje ja lasku.

Lähempiä tietoja voit tiedustella diakoniatyöntekijöiltäLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai puh. 044 7191 265 tai lahti.diakoniakeskus@evl.fi

Leiri- ja retkiavustukset

Leiri- ja retkimaksuihin on mahdollista anoa avustusta. Anomus tehdään diakoniatyöntekijän vastaanotolla ennen leiriä tai retkeä ja anojan on esitettävä tositteet tuloista ja menoista. Leiri- ja retkiavustusta voi hakea diakoniatyöntekijän kautta seurakuntarajoista riippumatta. Omaishoitajat, henkilökohtaiset avustajat  ja vammaisten avustajat pääsevät ilmaiseksi mukaan. Diakoniatyöntekijöiden vastaanottoajat löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sähköisen hakulomakkeen täyttäminen

Hakeminen leireille ja retkille tehdään Lahden seurakuntayhtymän sähköisen asiointipalvelun kautta. Ensimmäistä kertaa ilmoittautuessa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee asiakkaan rekisteröityä palveluun.

  • Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi. Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä, pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).

  • Tallenna itsellesi tunnus ja salasana. Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

    Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

    Voit olla myös yhteydessä suoraan seurakuntaasi ja tehdä ilmoittautumisen puhelimitse, jos sinulla ei ole mahdollisuutta tunnistautumiseen.

Täydennä lomaketta pyydetyillä tiedoilla ja siirry seuraavaan vaiheeseen Jatka tietojen tarkistukseen -painikkeella. Tarkista antamasi tiedot. Jos tiedoissa on korjattavaa, niin Muokkaa lomaketta -painikkeella pääset takaisin korjaamaan tietoja. Mikäli korjattavaa ei ole, niin klikkaa Ilmoittaudu-painiketta.
Vahvistus hakemuksen vastaanoton onnistumisesta näkyy heti näytöllä.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (pdf)

Vammaistyön retket ja leirit

Mukavaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa, ulkoilua ym. kivaa tekemistä. 

Tulossa kesällä

  • 22.-24.7. Näkö- ja liikuntavammaisten kesäleiri Siikaniemessä. Mukana Päivi Rask, puh. 044 719 1258 ja Tarja Kallio. Ilmoittaudu 22.6. mennessä klo 13-15 (to 13-16) välisenä aikana numeroon 044 7191 519
  • Näkövammaisten retkipäivä ke 24.8. klo 10.30–14.30 Siikaniemi Ehtoollisjumalanpalvelus ja kesäistä yhdessäoloa. Saapuminen omin kyydein. Hinta 5,50 e. Henkilökohtaisilta avustajilta ei peritä maksua. Ilmoittaudu tästä viimeistään ke 17.8. tai puhelimitse numeroon 044 719 1519 ma-pe klo 13–15, torstaisin klo 16 saakka. 

 Tule virkistäytymään ja nauttimaan kesäisestä yhdessäolosta! 

Omaishoitajien ja -hoidettavien retki 

Omaishoitaja, tule yhdessä hoidettavasi kanssa retkipäivään Siikaniemeen ti 16.8. Päivän aikana jutellaan, lauletaan, ulkoillaan, ollaan yhdessä. Aloitus on klo 10.00 ja kotiin lähtö n. klo 14.30, päiväkahvien jälkeen. 
Kuljetus omilla kyydeillä, ei yhteiskuljetusta. Retkimaksu 5,50 euroa / hlö, omaishoitajat maksutta. Maksut kerätään retken aikana, ota mukaan tasaraha! Mukana diakoniatyöntekijä Eija Paulamäki. 
Ilmoittaudu viimeistään 1.8. tästä tai soittamalla ma–pe klo 13–15 (to klo 16 saakka) p. 044 719 1519. 

Eläkeläisten leiri

ti 16. – to18.8. Luomaniemessä, Nastolassa. Majoittuminen 2 hengen huoneissa. Hyvää ruokaa, kivaa ohjelmaa ja leppoisaa yhdessäoloa. Bussikuljetus Marolankadulta Rakokiven kautta Luomaniemeen. Hinta 36 e/hlö. Mukana diakoniatyöntekijät Riikkaliisa Joentausta ja Paula Huttunen. Ilmoittaudu viimeistään ma 25.7. tästä tai soittamalla ma–pe klo 13–15 (to klo 16 saakka) p. 044 719 1519. 

Eläkeläisten retki

Luomaniemeen ti 13.9. Mukavaa yhteistä ohjelmaa, lounas ja kahvit. Yhteiskuljetus bussilla lähtee klo 9:30 Marolankadulta. Paluumatkalle Luomaniemestä lähdemme klo 14:30. Retkimaksu, 12 €, kerätään matkan aikana. Ota mukaan tasaraha! Mukana retkellä ovat diakoniatyöntekijät Paula Huttunen ja Helinä Widgrén. Ilmoittaudu ajalla 4.7.–23.8. tästä tai soittamalla ma–pe klo 13–15 (to klo 16 saakka) p. 044 719 1519. 

 

 

takaisin ylös

 

Tietosuojaseloste toimijarekisteriLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Tietosuojaseloste asiakasrekisteriLinkki avautuu uudessa välilehdessä