Diakoniatyön leirit ja retket

Toivoisitko itsellesi hengellistä rakentumista ja sielunhoitoa? Kaipaatko luonnossa liikkumista, elämyksien saamista ja uusia virikkeitä? Haluaisitko elämääsi iloa, juttuseuraa ja ystävyyttä? Tai haluaisitko vain levätä miellyttävässä ympäristössä ja käydä valmiiseen ruokapöytään?

Lahden seurakuntayhtymän diakoniatyö järjestää lahtelaisille kohtuuhintaisen mahdollisuuden kaikkeen tähän erilaisilla leireillä tai päiväretkillä. Virkistyslomia on kaikenlaisille perheille, yksinasujille, eläkeläisille, maahanmuuttajille, vammaisille jne. Lomat ovat Siikaniemen kurssikeskuksessaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Luomaniemen toimintakeskuksessa Linkki avautuu uudessa välilehdessäellei toisin mainita. Leirille valituille lähetetään kutsukirje ja lasku.

Lähempiä tietoja voit tiedustella diakoniatyöntekijöiltäLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai puh. 044 7191 265 tai lahti.diakoniakeskus@evl.fi

Leiri- ja retkiavustukset

Leiri- ja retkimaksuihin on mahdollista anoa avustusta. Anomus tehdään diakoniatyöntekijän vastaanotolla ennen leiriä tai retkeä ja anojan on esitettävä tositteet tuloista ja menoista. Leiri- ja retkiavustusta voi hakea diakoniatyöntekijän kautta seurakuntarajoista riippumatta. Omaishoitajat, henkilökohtaiset avustajat  ja vammaisten avustajat pääsevät ilmaiseksi mukaan. Diakoniatyöntekijöiden vastaanottoajat löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sähköisen hakulomakkeen täyttäminen

Hakeminen leireille ja retkille tehdään Lahden seurakuntayhtymän sähköisen asiointipalvelun kautta. Ensimmäistä kertaa ilmoittautuessa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee asiakkaan rekisteröityä palveluun.

• Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi tai muu haluamasi. Salasanan voit määrittää itse (tulee olla väh. 8 merkkiä ja sisältää 3 erityyppistä merkkiä, pieni-/isokirjain, erikoismerkki tai numero).

• Tallenna itsellesi tunnus ja salasana. Kirjautumisen jälkeen pääset jatkamaan asiointia.

Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Voit olla myös yhteydessä suoraan seurakuntaasi ja tehdä ilmoittautumisen puhelimitse, jos sinulla ei ole mahdollisuutta tunnistautumiseen.

Täydennä lomaketta pyydetyillä tiedoilla ja siirry seuraavaan vaiheeseen Jatka tietojen tarkistukseen -painikkeella. Tarkista antamasi tiedot. Jos tiedoissa on korjattavaa, niin Muokkaa lomaketta -painikkeella pääset takaisin korjaamaan tietoja. Mikäli korjattavaa ei ole, niin klikkaa Ilmoittaudu-painiketta.
Vahvistus hakemuksen vastaanoton onnistumisesta näkyy heti näytöllä.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (pdf)

Adventtiretki kehitysvammaisille

Adventin ajan retkipäivä kehitysvammaisille aikuisille Luomaniemessä la 26.11.2022 klo10.30–14.30.

Retkellä mukavaa joulun odotuksen ohjelmaa ja jouluinen ateria. Retken hinta on 11 €/hlö, avustaja/omainen ilmaiseksi.
Retken hinta kerätään päivän aikana. Varaathan tasarahan.

Ilmoittautumiset ajalla 1.10.–17.11. Tarja Kalliolle p. 044 719 1297 tai tästä linkistä tai soittamalla diakoniakeskukseen ma–pe klo 13–15, p. 044 719 1519.

Liikuntavammaisten jouluretki

Liikuntavammaisten jouluretki Luomaniemeen to 15.12.2022 klo 10.30–14.30.

Messu, lounas ym. ohjelmaa. Retken hinta on 11 €/hlö, avustaja/omainen ilmaiseksi.
Retken hinta kerätään päivän aikana. Varaathan tasarahan.

Ilmoittaudu viimeistään 5.12. Tarja Kalliolle p. 044 719 1297 tai tästä linkistä tai soittamalla diakoniakeskukseen ma–pe klo 13–15, p. 044 719 1519.

Näkövammaisten jouluretki

Näkövammaisten jouluretki Luomaniemeen pe.16.12.2022 klo 10.30–14.30.

Messu, lounas, Muistilangat laulaa -kuoro, iltapäiväkahvi. Retken hinta on 11 €/hlö, avustaja/omainen ilmaiseksi.
Retken hinta kerätään päivän aikana. Varaathan tasarahan.

Ilmoittaudu viimeistään 7.2. Päivi Raskille p. 044 719 1258 tai tästä linkistä tai soittamalla diakoniakeskukseen ma–pe klo 13-15, p. 044 719 1519.

Mielenterveystyön jouluretki Luomaniemeen - RETKI ON TÄYNNÄ

Retki Luomaniemeen yhteistyössä Miete ry.n kanssa mielenterveyskuntoutujille keskiviikkona 14.12.22 klo 10 - 14.30.

Retken hinta, 12 €, sisältää pientä musiikkiohjelmaa, pelejä ja askartelua sekä herkullisen jouluisen lounaan ja torttukaffet. Avustusta retken maksuun voi anoa oman seurakunnan diakoniatyöntekijän vastaanotolta.

Retki täyttyy nopeasti, toimi pian: Ilmoittaudu viimeistään 2.12.22 Miete ry.n Sampsalle, sampsa.miete@gmail.com, tai p. 044 489 0022.

HUOM: Kerro ilmoittautumisen yhteydessä ruokavaliosi, sekä se, nousetko yhteiskuljetuksen kyytiin klo 10.00 joko Marolankadun turistipysäkiltä vai Miete ry.n talolta Hennalasta, Pataljoonankatu 8, vai tuletko omalla autolla. Kysy samalla myös ohjeet retken maksamisen käytäntöön.

takaisin ylös

Tietosuojaseloste toimijarekisteriLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Tietosuojaseloste asiakasrekisteriLinkki avautuu uudessa välilehdessä