Jumalanpalvelukset ja tapahtumat

Messut

Joka sunnuntai klo 10 messu on Launeen kirkossa. Avainmessu on Launeen kirkossa keskiviikkoisin klo 19.

Renkomäen seurakuntakodilla pidetään messu noin kerran kuussa.

Liipolan seurakuntakeskuksessa on viikkomessu joka toinen keskiviikko (parilliset viikot)  klo 11.15 ja kesäisin konfirmaatiomessuja. Venäjänkielisiä messuja noin kerran kuussa.

Juhlapyhinä messuja voi olla myös muuhun aikaan ja eri paikoissa kuin tavallisina sunnuntaipäivinä.

Lapset messussa

Lapsiperheet ovat tervetulleita kaikkiin jumalanpalveluksiin. On koko seurakunnan ilo ja rikkaus, kun kirkossa on myös pieniä lapsia. Launeen kirkossa ja Liipolan seurakuntakeskuksessa on lasten kirkkokasseja, joissa on lelu, kirjoja, värityskuvia ja kyniä. Kirkkokassin voi ottaa penkkiin mukaan kirkkoon tullessa ja palauttaa sitten taas messun päätyttyä. Kirkon perällä Lähde-salissa on messun aikana puuhanurkka lapsille. Siellä on piirustustarpeita ja kirjoja. Lapsi voi käydä messun aikana puuhanurkassa, jos aika käy pitkäksi. Launeen kirkon kerhopäädyssä on syys- ja kevätkaudella puuhapyhäkoulu messun aikana.

Launeen kirkossa on perhemessu mikkelinpäivänä ja palmusunnuntaina.

Vauvakirkot

Pari kertaa vuodessa järjestetään Launeen kirkossa vauvakirkkoja, joissa vauvat ovat kunniavieraina. Niissä lauletaan, leikitään ja kutsutaan kaikkia alttarille siunattaviksi.

Viittomakieliset jumalanpalvelukset

Viittomakielisiä jumalanpalveluksia järjestetään yhteistyössä Helsingin piirin kuurojenpapin kanssa muutamia kertoja kevät- ja syyskausilla. Viittomakieliset jumalanpalvelukset ovat seutukunnallisesti kuuroja ja muita viittomakielisiä kokoava jumalanpalvelus.

Muut tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista lahdenseurakunnat.fi - sivulta.