Leirit lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Tervetuloa mukaan

• Kasvatustyön keskuksen/Yhteisen varhaisnuorisotyön järjestämille leireille, jotka on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja lapsiperheille.
  • Seurakuntien varhaisnuorisotyön järjestämille leireille

Diakoniatyö järjestää myös leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön leiritarjontaan pääset tutustumaan täällä.

Vuosittain järjestetään myös useita perheleirejä. Launeen seurakunnan perheleiristä löydät tietoa täältä.

Harrasteleirit

Harrasteleirit ovat yöleirejä 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Leirit järjestetään pääsääntöisesti Upilan leirikeskuksessa, joka sijaistsee 13 km Lahden keskustasta. Harrasteleirien kuljetusten lähtö- ja paluupaikka on Ristinkirkon edessä (Kirkkokatu 4), ellei toisin mainita. Jokaisen leirin ohjelmaan sisältyy reipasta leirielämää sekä hartaus- tai hiljentymishetkiä.

Leirille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää leirejä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden leireille on yleensä tammikuussa, kesäkauden leireille yleensä huhtikuussa ja syyskauden leireille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta. Leirit on tarkoitettu lahtelaisille tytöille ja pojille.

Hakuaika seurakuntien yhteisille syyskauden leireille oli 6.–9.9.

Syyskauden leiri-/retkiesitteen voi lukea seuraavasta linkistä. Selaa julkaisua

Seuraaville leireille otetaan vielä hakemuksia vastaan:

- Lokakuun lomanen -leiri 4.–6.-luokkalaisille 11.–13.10. (pe–su) Upilassa
   - Syysleiri 1.–3.-luokkalaisille 21.–22.10. (ma–ti) Luomaniemessä
   - Me ja Syksy 2. -leiri 4.–6.-luokkalaisille 23.–25.10. (ke–pe) Upilassa
   - Pikkujoululeiri 1.–4.-luokkalaisille 15.–16.11. (pe–la) Upilassa

Soita numeroon 044 719 4633 ja ilmoittaudu näille leireille.

Syyskauden leirit:

• 1. Lokakuun lomanen -leiri 4.–6.-luokkalaisille 11.–13.10. (pe–su) Upilassa
  • 2. Syysleiri 1.–3.-luokkalaisille 21.–22.10. (ma–ti) Luomaniemessä
  • 3. Me ja Syksy 1. -leiri 1.–3.-luokkalaisille 21.–22.10. (ma–ti) Upilassa
  • 4. Me ja Syksy 2. -leiri 4.–6.-luokkalaisille 23.–25.10. (ke–pe) Upilassa
  • 5. Pikkujoululeiri 1.–4.-luokkalaisille 15.–16.11. (pe–la) Upilassa
  • 6. Isovanhempi–lapsenlapsi -leiri 12.–13.10. (la–su) Luomaniemessä

Harraste-/perheleirien osallistujaryhmän koko on minimissään 15 osallistujaa.
Pidätämme oikeuden leirin perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.
Leirit on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille. Lisätietoja leirille hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Retkitiedot löytyvät Retket alasivulta

Katso 6-luokkalaisten leirivideo

Leiriläiset saapuvat Upilaan

Vapautukset leirimaksusta

Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin/ sosiaalisin perustein. Vapautusta voi hakea vain yhden harraste-/perheleirin leirimaksusta. Maksuvapautusperusteet löydät tästä linkistä.

Tulostettava maksuvapautushakemus löytyy alla olevasta linkistä (tällä lomakkeella).
Tällä lomakkeella haetaan maksuvapautusta syyskauden 2019 leirien leirimaksusta. Lomake palautetaan anomuksessa olevaan osoitteeseen hyvissä ajoin ennen leirin alkua.