Seurakuntien yhteiset kesän harrasteleirit, perheleirit/ -retket ja päiväleirit lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille

Kesän leirien/retkien hakuaika on 28.3.–3.4.2019.

Hakulinkki aukeaa torstaina 28.3. klo 8.00 ja sulkeutuu keskiviikkona 3.4. klo 24.00.

Tutustu kesän 2019 leiri-/retkiesitteeseen seuraavasta linkistä. Selaa julkaisua.

Hakuohjeet leireille/retkille:

1. Valitse oikea hakulomake, lomake 1 päiväleireille, lomake 2 harrasteleireille ja lomake 3 perheleireille/-retkille.
  2. Haku leireille/retkille tapahtuu Lahden seurakuntayhtymän sähköisen asiointipalvelun kautta. Kun asiakas ilmoittautuu ensimmäistä kertaa sähköisen asiointipalvelun kautta, tulee hänen rekisteröityä palveluun ja tehdä itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus. Rekisteröityminen edellyttää Suomi.fi-tunnistautumista, joka vaatii pankkitunnukset. Rekisteröitymisen jälkeen haku tehdään kirjautumalla asiointipalveluun henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla.
  3. Kirjautumisen jälkeen suoritetaan leirien/retkien valinta, jonka jälkeen jatketaan hakulomakkeelle Jatka lomakkelle -painikkeella.
  4. Rooli-valinta määrittää sen, missä roolissa kirjautunut käyttäjä on tekemässä hakemusta. Valitse 1. huoltaja, kun olet ilmoittamassa lasta tilaisuuteen.
  5. Täytä lomakkeella kysytyt tiedot ja siirry seuraavaan vaiheeseen Jatka tietojen tarkistus -painikkeella.
  6. Esikatseluvaiheessa tarkistetaan annetut tiedot. Mikäli korjattavaa, niin Muokkaa lomaketta -painikkeella pääsee takaisin edelliseen vaiheeseen korjaamaan tietoja.
  7. Mikäli annetuissa tiedoissa ei korjattavaa, niin Ilmoittaudu-painikkeella hakemus lähtee eteenpäin.
  8. Vahvistus hakemuksen vastaanoton onnistumisesta näkyy heti näytöllä ja vahvistus tulee myös hakemuksessa annettuun sähköpostiin.

LOMAKE 1: Hakemus päiväleireille (linkki ei vielä toimi)

LOMAKE 2: Hakemus harrasteleireille (linkki ei vielä toimi)

LOMAKE 3: Hakemus perheleireille/-retkille (linkki ei vielä toimi)

Tarkemmat leiri-/retkitiedot löytyvät kesän leiri-/retkiesitteestä, linkki tämän sivun yläosassa (Selaa julkaisua).

Leiri-/retkipaikat ARVOTAAN, mikäli hakijoita on enemmän kuin niille voidaan ottaa. Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena hakuaikana jätetyt hakemukset. Hakujärjestyksellä ei ole merkitystä.

Mikäli vahvistuskuittausta ei tule tai hakeminen ei muuten onnistu, niin ota yhteyttä Kasvatuksen ja perheasioiden toimistoon:

• päiväleirien osalta p. 044 719 4631
  • harraste-/perheleirien ja perheretkien osalta p. 044 719 4633

Leirit ja retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Vapautukset leirimaksusta

Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin/sosiaalisin perustein.

Vapautusta voi hakea vain yhden harrasteleirin tai vaihtoehtoisesti yhden perheleirin leirimaksusta.
Lisäksi voi hakea vapautusta yhden päiväleiriviikon leirimaksusta.

Tulostettavat maksuvapautushakemukset löytyvät alla olevista linkeistä. Maksuvapautusanomusten on oltava perillä pe 31.5.2019 mennessä.

• Harraste-/perheleirin maksuvapautushakemus tästä.
  • Päiväleiriviikon maksuvapautushakemus tästä .

Maksuvapautusperusteen tulorajat löytyvät tästä.

Kesän 2015 Pekka Töpöhäntä & kaverit -leirin osallistujia.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leireille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta

Tietosuoja

Päiväleirien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.