Retket lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Kasvatustyön keskus / Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä lapsille ja lapsiperheille, joista lisätietoja tällä sivulla.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Seurakuntien varhaisnuorisotyön järjestämät retket varhaisnuorille ja heidän perheilleen on tämän sivun alaosassa.

Lisäksi myös diakoniatyö järjestää leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön tarjontaan pääset tutustumaan täällä.

Retkille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden retkille on yleensä tammikuussa, kesäkauden retkille yleensä huhtikuussa ja syyskauden retkille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta.

Hakuaika seurakuntien yhteisille syyskauden retkille on 6.9.9.2019

Hakulinkki aukeaa perjantaina 6.9. klo 8.00 ja sulkeutuu maanantaina 9.9. klo 24.00.

Syyskauden leiri-/retkiesitteen voi lukea seuraavasta linkistä. Selaa julkaisua

Hakuohjeet leireille/retkille:

1. Haku leireille/retkille tehdään Lahden seurakuntayhtymän sähköisen asiointipalvelun kautta.
2. Kun asioi asiointipalvelussa ensimmäisen kerran esim. ilmoittautumisessa, tulee asiakkaan rekisteröityä Suomi.fi tunnistautumispalvelun kautta (vaatii pankkitunnukset). Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi -muodossa tai muu haluamasi. Salasana määritetään itse (8 merkkiä pitkä sisältäen väh. 3 erityyppistä merkkiä; pieni-, iso-, erikoismerkki, numero). Tallenna itsellesi tunnus ja salasana jatkokäyttöä varten.
3. Rekisteröitymisen jälkeen pääset jatkamaan leirille/retkelle hakemista ja jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun, esim. ilmoittautumislinkin kautta suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
4. Ensin suoritetaan leirien/retkien valinta, jonka jälkeen jatketaan hakulomakkeelle Jatka lomakkeelle -painikkeella.
5. Rooli-valinta määrittää sen, missä roolissa kirjautunut käyttäjä on tekemässä hakemusta. Valitse 1. huoltaja, kun olet ilmoittamassa toista henkilö (lasta) tilaisuuteen.Täytä lomakkeella kysytyt tiedot ja siirry seuraavaan vaiheeseen Jatka tietojen tarkistus -painikkeella.
6. Esikatseluvaiheessa tarkistetaan annetut tiedot. Mikäli korjattavaa, niin Muokkaa lomaketta -painikkeella pääsee takaisin edelliseen vaiheeseen korjaamaan tietoja. Mikäli annetuissa tiedoissa ei korjattavaa, niin Ilmoittaudu-painikkeella hakemus lähtee eteenpäin.
7. Vahvistus hakemuksen vastaanoton onnistumisesta näkyy heti näytöllä ja vahvistus tulee myös hakemuksessa annettuun sähköpostiin.

HAKEMUS LEIREILLE JA RETKILLE ( linkki ei vielä toimi)

Syyskauden retket:

• Perheiden syysloman startti Ruotsiin 18.–20.10. (pe–su)
  • Perheiden teatteriretki Tampereelle Billy Elliot-musikaaliin 23.11. (la) klo 13

Retkiryhmän koko minimissään on 25 osallistujaa. Pidätämme oikeuden retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.
Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille. Lisätietoja retkille hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.

Perheretkellä Tallinnassa kesällä 2015.