Lucia-päivän joulukonsertti

Ristinkirkko

Lucia-päivän joulukonsertti on tänä vuonna 30 vuotta täyttävän Kaarisillan Taide- ja Toimintakeskuksen perinteinen, toiminnan alusta lähtien mukana ollut tapahtuma. Konsertin solistina on baritoni Esa Ruuttunen säestäjänään pianotaiteilija Risto Lauriala. Ohjelma 15€ Ennakkoon Kaarisilta ry,040-7332 363/Kultaseppä H.Viljanen, Mariankatu 19, tuntia ennen ovelta

Konsertin alussa Lucia-kulkueena saapuva Kaarisillan kuoro esittää Lucia-konsertin perinteisiin kuuluvia´joululauluja. Solisti Esa Ruuttunen esittää sekä perinteisiä että osin tuntemattomampia joululauluja.

Tervetuloa konserttiin.

Launeen kirkko

Yhteisvastuukonsertti

Särkiön perhe musisoi konsertissa, johon on vapaa pääsy. Mukana Riitta, Pekka, Lauri ja Liisa Särkiö, Auli Särkiö-Pitkänen ja Henrik Pitkänen.

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin - konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin - konsertti