Kevyet keskiviikot -Naisten retkipäivä

Siikaniemen kurssikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Retkipäivä on tarkoitettu naisille, mielenterveystoipilaille, jotka haluavat pysähtyä hetkeksi tarkastelemaan itseään ja löytämään itsemyötätuntoa ja uusia voimavaroja ja saamaan hengähdyshetken arjen harmauteen. . .

Maksu 11 €, ota mukaan tasaraha. Päivässä sisäohjelmaa. Ulkoilla voit omaehtoisesti.  Maksu sisältää ohjelman, lounaan ja kuljetuksen. Lähtö Marolankadun turistipysäkiltä klo 9.00 ja paluu Marolandadulle noin klo 15

Lahden seurakuntayhtymä

Lahden seurakuntayhtymä
Vapaudenkatu 6, PL 84