Virsibingo -tapahtuma

Liipolan seurakuntakeskus

Virsibingo -tapahtuma Yhteisvastuun hyväksi

Launeen seurakunta järjestää Virsibingon lauantaina 28.4. klo 13-15. Tapahtumassa lauletaan ja bingotaan Yhteisvastuun hyväksi. Lisäksi tapahtumassa makkaraa, lettuja, kahvia, kettingin heitto ja Liipolan Lähiöseuran arpajaiset.

Launeen seurakunta

Joutjärven kirkko

Kansanlaulukirkko

Tervetuloa laulamaan tuttuja kansansävelmiä Anna-Mari Kaskisen sanoittamina. Mukana Tuomas Luoma, Päivi Pöyhönen, Hannele Koskinen, lauluryhmä ja kansanmusiikkiyhtye. Kirkon jälkeen pihajuhla jossa kahvia, lettujen paistoa, vapaata ohjelmaa ja kesäistä tunnelmaa. Juhla päättyy yhteiseen suvivirteen.

Mukkulan kirkko

Ilosanoman iltapäivä!

Evankelista Pirkko Vesavaara vauhdissa

Ristinkirkon kahvio, Ristinkirkko

Värikäs messu

26.5. klo 16 Ristinkirkossa on ensimmäinen Värikäs messu, jossa juhlitaan upeaa Jumalan kansan moninaisuutta. Messujatkot kahvin merkeissä kirkon alakerrassa. Mukana messussa Malkus, Seta, Miete ry ja Lahti Global Gathering sekä Michael Greed, Nina Tetri-Mustonen, Riku Suokas, Kimmo Puunenä ja Anna-Mari Kopo.