Yhteinen keittiö ruokailu

Salpausselän kirkko

Tule edulliselle lounaalle yhdessä muiden kanssa

Lounaan hinta 6,5e työssäkäyvät, 4e eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat, 2e lapset 2-12v. Diakoniavastaanotoilta voi saada ilmaisia lounaslippuja. Diakoniavastaanotto maanantaisin Vapaudenkatu 6 klo 9-11.45 ja tiistaisin Salpausselän kirkon piharakennuksessa, Petsamonkatu 10 klo 9-11. Ota mukaan vastaanotolle tulo-ja menotositteet. Mukana seurakunnan työntekijä, joka pitää hartauden ennen lounasta.

Petsamonkatu 10
15830 Lahti

Joutjärven kirkko

Yhteinen keittiö Joutjärvellä

Tervetuloa ruokailemaan ja seurustelemaan!

Salpausselän kirkko

Yhteinen keittiö ruokailu

Tule edulliselle lounaalle yhdessä muiden kanssa

Vanha hautausmaa, Ristinkirkko , Radiomäki

Urbaani linturetki

Huomaatko kaupunkilintujen iltalaulua keskustassa? Urbaanille linturetkelle lähdemme 26.5. klo 19 Vanhan hautausmaan porttien edustalla. Mukana linnuista on kertomassa BirdLife Suomen lintuopas Markku Meriluoto. Kuljemme Radiomäeltä alas torille ja lopulta on Ristinkirkossa luomakunnan hartaus. Mukana Riku Suokas, Aurora Ikävalko ja Anna-Mari Kopo.