Perheiden päivän perhemessu

Riitta Särkiö, Teemu Reinikainen, Johanna Suomala

Enkelien päivän messussa ovat mukana Launeen kirkon päiväkerholaiset ja iltapäiväkerholaiset. Perhemessun jälkeen klo 11-13 on monenlaista toimintaa ulkona ja sisällä. Soppalounas ja kirkkokahvit lähetystyön hyväksi. Partiolaiset paistavat makkaraa ja lettuja. Poniajelua, puutyöverstas, enkelipolku.

Jos et pääse kirkkoon, voit kuunnella Launeen messua suorana Lahden seurakuntien nettisivun kautta: http://www.lahdenseurakunnat.fi/verkkokirkko/kuuntele-jumalanpalveluksia/kuuntele-launeen-jumalanpalvelus

Kappalainen
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Launeen seurakunta

teologian tohtori, lapsi- ja perhetyön pappi, Patoseudun aluepappi, Tampereen tuomiokapitulin pappisasessori

Aamurukous Launeen kirkossa

Aamuhetkessä Sanaa ja rukousta. Rukoilemme seurakunnalle jätettyjen esirukouspyyntöjen ja henkilökohtaisten asioiden puolesta.

Ristinkirkko

Viikkomessu

Hannu Lehdeskoski, Marjukka Liimatainen

Avainmessu

Iltakirkko keskiviikkoisin Launeen kirkolla.