Perheiden päivän perhemessu

Launeen kirkko

Riitta Särkiö, Teemu Reinikainen, Johanna Suomala

Enkelien päivän messussa ovat mukana Launeen kirkon päiväkerholaiset ja iltapäiväkerholaiset. Perhemessun jälkeen klo 11-13 on monenlaista toimintaa ulkona ja sisällä. Soppalounas ja kirkkokahvit lähetystyön hyväksi. Partiolaiset paistavat makkaraa ja lettuja. Poniajelua, puutyöverstas, enkelipolku.

Jos et pääse kirkkoon, voit kuunnella Launeen messua suorana Lahden seurakuntien nettisivun kautta: http://www.lahdenseurakunnat.fi/verkkokirkko/kuuntele-jumalanpalveluksia/kuuntele-launeen-jumalanpalvelus

Kappalainen
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Launeen seurakunta

teologian tohtori, lapsi- ja perhetyön pappi, Patoseudun aluepappi, Tampereen tuomiokapitulin pappisasessori

Launeen kirkko

Aamurukous

Päivän aloitus hetkellä hiljentyen

Ristinkirkko

Viikkomessu

Helena Ylönen, Marjukka Liimatainen

Ahtialan seurakuntakeskus

Elämä on -messu

Elämä on -messu on hiljaisuutta, hiljentymistä, hetken levähdyspaikka arjen keskellä. Tule hiljentymään ja laulamaan viisikielisen lauluja.