Päihdetyön vastaanotto

Diakoniakeskus

Päihdetyön vastaanotto torstaisin klo 9 - 11.45, ilman ajanvarausta

Voit tulla elämäsi haasteellisten kysymysten kanssa juttelemaan diakoniatyöntekijän kanssa. Työntekijät ovat vaitiolovelvollisia. Jos haet taloudellista avustusta, ota mukaasi talouteesi kuuluvien tulo- ja menotositteet.

Lahden seurakuntayhtymä

Päihde- ja kriminaalityön diakoni
Vapaudenkatu 6, PL 84
15111 Lahti
Johtava diakoniatyöntekijä/Vapaaehtois- ja vammaistyö, Kirkon keskusteluapu
Vapaudenkatu 6, PL 84
 15111 Lahti

Launeen kirkko

Leskien aamiainen

Yhteinen aamiainen leskille

Marian Kammarin kahvila

Uskontokeskustelun työpaja

Uskontokeskustelun työpaja on avoin uskonnollisten ja eettisten näkökulmien äärelle pysähtyvä keskusteluryhmä. Työpajan tavoitteena on mahdollistaa avoin ja kunnioittava keskustelu erilaisten uskonnollisten näkemysten uskontojen välillä.

Launeen kirkko

Launeen diakoniatyön vastaanotto

Voit tulla keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa asioista, joissa tarvitset apua tai toivot muutosta. Kun tulet vastaanotolle taloudelliseen auttamiseen liittyvissä asioissa, muista ottaa tulo- ja menotositteet mukaan! Katso muut vastaanottoajat ...