Oloneuvokset

Jalkarannan seurakuntakoti

.

Keskiviikkoisin parillisilal viikoilla syys-marraskuu ja tammi-toukokuu.  Oloneuvoksissa käy vierailijoita, on alustuksia, keskustelua, yhteislaulua ja päivkahvit. Pieni kahviraha, jolla tuetaan vuoristokylien lasten koulunkäyntiä Thaimaassa Suomen Lähetysseuran kautta.

Salpausselän seurakunta

Lähetyssihteeri
Salpausselän seurakunta
Kirkkokatu 5
15111 Lahti

Mukkulan kirkko

Ilosanoman iltapäivä!

Evankelista Pirkko Vesavaara vauhdissa

Ristinkirkon kahvio, Ristinkirkko

Värikäs messu

26.5. klo 16 Ristinkirkossa on ensimmäinen Värikäs messu, jossa juhlitaan upeaa Jumalan kansan moninaisuutta. Messujatkot kahvin merkeissä kirkon alakerrassa. Mukana messussa Malkus, Seta, Miete ry ja Lahti Global Gathering sekä Michael Greed, Nina Tetri-Mustonen, Riku Suokas, Kimmo Puunenä ja Anna-Mari Kopo.

Vanha hautausmaa, Ristinkirkko , Radiomäki

Urbaani linturetki

Huomaatko kaupunkilintujen iltalaulua keskustassa? Urbaanille linturetkelle lähdemme 26.5. klo 19 Vanhan hautausmaan porttien edustalla. Mukana linnuista on kertomassa BirdLife Suomen lintuopas Markku Meriluoto. Kuljemme Radiomäeltä alas torille ja lopulta on Ristinkirkossa luomakunnan hartaus. Mukana Riku Suokas, Aurora Ikävalko ja Anna-Mari Kopo.