Lähtöruutu - ajankohtaista asiaa maailmalta

Henkimaailman todellisuus ja lähetystyö, Pekka Yrjänä Hiltunen.

Lähtöruutu - ilta alkaa iltateellä klo 18. Illan teemasta Henkimaailman todellisuus ja lähetystyö puhuu Thaimaassa lähetystyössä ollut ja kirkon uskontokasvatussihteerinä työskennellyt Pekka Yrjänä Hiltunen. Mukana illassa on myös Säkeet - lauluryhmä johtajana Sonja Tissari, Pauliina Hatakka ja Teija Kuuppo.

Lahden seurakuntayhtymä

Lähetyssihteeri
Launeen seurakunta
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Lahkakerä- lähetyksen käsityöpiiri

Tiistaisin parittomilla viikoilla Salpausselän kirkossa klo 13.00. Käsitöitä myyjäisiin ja Missiokauppaan, päiväkahvit, lauluja, hartaus, tutustumista lähetyskohteisiin kuvin ja sanoin, lähettien vierailuja.

Kirkkokatu 7

Toivoa naisille

Toivoa naisille rukous- ja lähetysryhmä kokoontuu joka toinen tiistai klo 18.30 Olokolossa, Kirkkokatu 7. Ryhmänvetäjänä Seija Niemi puh. 050-5714328, seija.astrid@gmail.com Tervetuloa mukaan!

Launeen kirkko

Aamurukous Launeen kirkossa

Aamuhetkessä Sanaa ja rukousta. Rukoilemme seurakunnalle jätettyjen esirukouspyyntöjen ja henkilökohtaisten asioiden puolesta.