Puhallinmusiikkikonsertti Kohti Joulua

Ristinkirkko

Lahti Gospel Bigband ja LSP puhallinorkesterin konsertti. Ohjelmassa klassista joulumusiikkia ja swing jazzia. Konsertin aloittaa seurakuntien puhallinorkesteri ja väliajan jälkeen konsertin loppupuoli on bigbandin jazz henkistä jouluiloittelua. Laulusolisti Heli Jokivuori ja kapellimestari Miikka Kalllio.

Tervetuloa!

Keski-Lahden seurakunta

Urkukonsertti

Urkuri Markus Malmgren konsertoi Ristinkirkossa 25.8. klo 18. Konsertista kuullaan ranskalaista virtuoosirepertuaaria sekä muun muassa J. S. Bachin ja Oskar Merikannon musiikkia. Ohjelmassa on myös improvisaatio annetusta teemasta.

Häikäisevän kirkas -konsertti

Pekka Simojoki, Mirkka Paajanen, Marja Lehtinen ja Heidi Simelius yhdessä Make Perttilä Bändin kanssa. Konsertti on osa Kristuspäivä 2019 kiertuetta.

Riemulaulut - Gospelkirkko

Lahden Gospelkuoro ja Bändi johtaa Marjaana Turunen solistina Ira Multaharju pastorit Ida Vartiala ja Riku Suokas