"Jouluun rauhaa" -konsertti

Salpausselän kirkko

Minja Vuorentausta, Anita Vuorentausta sekä Pia Raanoja, laulu. Säestää Johanna Torikka.

Kauniit, jouluiset ja koskettavat laulut johdattelevat meitä joulun odotukseen.

Vapaa pääsy. Kolehti Francistownin apua tarvitsevien koululaisten ja opiskelijoiden tukemiseksi SLS:n kautta.

Salpausselän seurakunta

Joutjärven kirkko

Kauneimmat hengelliset toivelaulut - yhteislauluilta

Kauneimmat hengelliset toivelaulut - yhteislauluilta Joutjärven kirkon Kyllikkisalissa, käynti Ilmarisentien ovesta. Tänään laulamme keväisiä lauluja ja vanhoja koululauluja. Järjestää Joutjärven seurakunnan musiikkityö, laulattamassa kanttori Hannele Koskinen. Tervetuloa!

Launeen kirkko

KARAOKE-KAHVILA

Tule Launeen kirkolle viettämään aikuisten iltaa!

Joutjärven kirkko

Kansanlaulukirkko

Tervetuloa laulamaan tuttuja kansansävelmiä Anna-Mari Kaskisen sanoittamina. Mukana Tuomas Luoma, Päivi Pöyhönen, Hannele Koskinen, lauluryhmä ja kansanmusiikkiyhtye. Kirkon jälkeen pihajuhla jossa kahvia, lettujen paistoa, vapaata ohjelmaa ja kesäistä tunnelmaa. Juhla päättyy yhteiseen suvivirteen.