"Jouluun rauhaa" -konsertti

Salpausselän kirkko

Minja Vuorentausta, Anita Vuorentausta sekä Pia Raanoja, laulu. Säestää Johanna Torikka.

Kauniit, jouluiset ja koskettavat laulut johdattelevat meitä joulun odotukseen.

Vapaa pääsy. Kolehti Francistownin apua tarvitsevien koululaisten ja opiskelijoiden tukemiseksi SLS:n kautta.

Salpausselän seurakunta

Joutjärven kirkko

Kauneimmat Hengelliset Toivelaulut -yhteislauluilta

Laulattajana kanttori Lauri Töldsepp.

Ristinkirkko

Konsertti Harjun kamarikuoro

Tamperelainen Harjun kamarikuoro esittää kaksi koskettavan kaunista ranskalaista sielunmessua. Gabriel Faurén Requiem (1887 - 1891) ja Maurice Duruflén Requiem (1947) ovat teemastaan huolimatta valoisia teoksia, joiden sävelkieli välittää tunnelmia persoonallisen herkästi ja intiimisti.

Ristinkirkko

JP Leppäluoto "Sielunlintu"

JP Leppäluoto suuntaa marraskuusta lähtien joulukiertueelleen "Sielunlintu". Kokoonpanolla: JP Leppäluoto, laulu, Samuli Erkkilä, kitarat ja taustalaulu, bassot Elias Kahila, sello ja Jani Auvinen, lyömäsoittimet ja rummut