Lavrenchukin perheen konsertti

Launeen kirkko

Musiikkia eri instrumenteilla koko perheen voimin.

Konsertin ohjelmisto koostuu pääosin heprealaisen ja klassisen musiikin yhdistelmistä.

Konsertissa kuullaan instrumentaalikappaleita, joissa ovat mukana 2 viulua, sello, harmonikka, trumpetti ja piano. Lisäksi siskoset Anastasia ja Alena laulavat suomeksi, hepreaksi, venäjäksi ja englanniksi.

Launeen seurakunta

Mukkulan kirkko

Suomalaisen ja jouluisen musiikin konsertti

Tule kuuntelemaan tuttuja ja tuntemattomampiakin joululauluja ja suomalaista laulumusiikkia

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin -konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan Jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 16 alkaen. Vapaa pääsy! Ohjelma 10€

Joutjärven kirkko

Pekka Laukkarinen -trio Joulun Tähti - lasten konsertti, vapaa pääsy

Koko perheelle suunnattu iloinen konserttihetki tuttujen joululaulujen äärellä. Vapaa pääsy. Välipala tarjotaan kaikille konsertin jälkeen, sen vapaaehtoinen maksu menee yhteisvastuukeräykseen. Tervetuloa!