Ahtialan avoin diakoniavastaanotto

Ahtialan seurakuntakeskus

Ahtialan avoin diakoniavastaanotto ilman ajanvarausta

Jos on kysymys talousasioista, ota kaikki tulo- ja menotositteet mukaan.

Joutjärven seurakunta

Joutjärven seurakunta
Ilmarisentie 1
15210 Lahti

Launeen kirkko

Leskien aamiainen

Yhteinen aamiainen leskille

Ahtialan seurakuntakeskus

Elämä on

Elämä on - illoissa on mukana elämä, elämä sellaisena kuin se on, sinun elämäsi, minun elämäni, jokaisen elämä ainutlaatuisena ja arvokkaana. Elämä on - illoissa saamme ihmetellä Elämän antajaa, Häntä joka itse on elämä, Jeesusta joka on tie, totuus ja elämä. Elämä on - iltojen tarkoitus on tuoda elämäämme toivoa, iloa, uutta voimaa, rakkautta, valoa ja uskoa.

Launeen kirkko

Diakoniatyön vastaanotto

Voit tulla keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa asioista, joissa tarvitset apua tai toivot muutosta. Kun tulet vastaanotolle taloudelliseen auttamiseen liittyvissä asioissa, muista ottaa tulo- ja menotositteet mukaan! Katso muut vastaanottoajat ...