Nuoriso-orkesterien konsertti

Nuoriso-orkesterien konsertti Ristinkirkko

Lahden Konservatorion Uusi Lahti -kamariorkesteri ja The St Peters Lutheran College Soloists -orkesteri johtajinaan Juhani Palola, Janne Saarinen ja David Deacon.

Ristinkirkko täyttyy nuorista lahjakkuuksista. Uusi Lahti-kamariorkesteri koostuu Lahden Konservatorion pisimmällä opinnoissaan olevista jousisoittajista. Uusi Lahti -kamariorkesteri soittaa Sibeliuksen, Tsaikovskin ja Nordgrenin sävellyksiä. The St Peters Lutheran College Soloists esittää Vivaldin ja Schubertin lisäksi australialaisten säveltäjien, Michael Pattersonin ja Samuel Dickensonin sävellyksiä. Australialainen nuoriso-orkesteri pysähtyy kolmen viikon kiertueellaan Lahden ja Hämeenlinnan lisäksi Hong Kongissa, Hampurissa, Kööpenhaminassa, Tukholmassa ja Tokiossa.

Vapaa pääsy!

Keski-Lahden seurakunta