Jouluyö - konsertti

Ristinkirkko

Pro Canto -kuoron perinteinen Jouluyö-konsertti virittää joulun tunnelmaan aatonaattoiltaan. Kuoroa johtaa Seppo Korhonen. Uruissa Pauli Pietiläinen. Jouluevankeliumin lausuu Osmo Haapasalo.

Liput 23 euroa. Ennakkomyynti Sokoksen lipunmyynnistä sekä tuntia ennen konserttia ovelta.Lämpimästi tervetuloa!

Keski-Lahden seurakunta

Riemulaulut - Iskelmäkirkko

Lahden Gospelkuoro, Lahden Laulamattomien Kuoro ja Bändi, johtaa Marjaana Turunen, solisteina Katariina Keinänen ja Teemu Harjukari, pastorit Ida Vartiala ja Riku Suokas.

Konsertti Harjun kamarikuoro

Tamperelainen Harjun kamarikuoro esittää kaksi koskettavan kaunista ranskalaista sielunmessua. Gabriel Faurén Requiem (1887 - 1891) ja Maurice Duruflén Requiem (1947) ovat teemastaan huolimatta valoisia teoksia, joiden sävelkieli välittää tunnelmia persoonallisen herkästi ja intiimisti.

JP Leppäluoto "Sielunlintu"

JP Leppäluoto suuntaa marraskuusta lähtien joulukiertueelleen "Sielunlintu". Kokoonpanolla: JP Leppäluoto, laulu, Samuli Erkkilä, kitarat ja taustalaulu, bassot Elias Kahila, sello ja Jani Auvinen, lyömäsoittimet ja rummut