HOPE tehdään hyvää

HOPE tehdään hyvää Ahtialan seurakuntakeskus

HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ on uusi, innostava, haastava ja mukaansa tempaava vaikuttamisen ja osallistumisen paikka. LAPSILLE JA KOULUIKÄISLILLE omaa ohjelmaa. HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ –illoissa saamme kuulla ajankohtaisia kuulumisia lähetystyön ja kansainvälisen diakonian auttamistyöstä asiantuntijoiden johdolla, keskustella, kysellä, ideoida tapahtumia, innostua, tehdä yhdessä, rukoilla, laulaa ja nauttia iltapalaa.

Hope hyväntekijät tuovat toivon maailmaan järjestämällä innovatiivisia ja innostavia lähetysaiheisia tilaisuuksia ja rahankeruutapahtumia.

Hope – tehdään hyvää antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa, tulla vapaaehtoistehtäviin ja tehdä hyvää yhdessä muiden hyväntekijöiden kanssa.

Hope – tehdään hyvää –illoissa saamme kuulla ajankohtaisia kuulumisia lähetystyön ja kansainvälisen diakonian auttamistyöstä asiantuntijoiden johdolla, keskustella, kysellä, ideoida tapahtumia, innostua,  tehdä yhdessä, rukoilla, laulaa ja nauttia iltapalaa.

Hope – tehdään hyvää tukee erityisesti Joutjärven seurakunnan Kansanlähetyksen nimikkolähettien työtä eri puolilla maailmaa.

LAPSILLE JA KOULUIKÄISILLE OMAA OHJELMAA.

Tule mukaan Hope – hyväntekijäksi! Tehdään yhdessä maailma paremmaksi paikaksi elää!

Joutjärven seurakunta

Launeen kirkko