HOPE tehdään hyvää

ke 13.2. kello 18.00 - kello 20.00

HOPE tehdään hyvää Ahtialan seurakuntakeskus

HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ on uusi, innostava, haastava ja mukaansa tempaava vaikuttamisen ja osallistumisen paikka. LAPSILLE JA KOULUIKÄISLILLE omaa ohjelmaa. HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ –illoissa saamme kuulla ajankohtaisia kuulumisia lähetystyön ja kansainvälisen diakonian auttamistyöstä asiantuntijoiden johdolla, keskustella, kysellä, ideoida tapahtumia, innostua, tehdä yhdessä, rukoilla, laulaa ja nauttia iltapalaa.

Hope hyväntekijät tuovat toivon maailmaan järjestämällä innovatiivisia ja innostavia lähetysaiheisia tilaisuuksia ja rahankeruutapahtumia.

Hope – tehdään hyvää antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa, tulla vapaaehtoistehtäviin ja tehdä hyvää yhdessä muiden hyväntekijöiden kanssa.

Hope – tehdään hyvää –illoissa saamme kuulla ajankohtaisia kuulumisia lähetystyön ja kansainvälisen diakonian auttamistyöstä asiantuntijoiden johdolla, keskustella, kysellä, ideoida tapahtumia, innostua,  tehdä yhdessä, rukoilla, laulaa ja nauttia iltapalaa.

Hope – tehdään hyvää tukee erityisesti Joutjärven seurakunnan Kansanlähetyksen nimikkolähettien työtä eri puolilla maailmaa.

LAPSILLE JA KOULUIKÄISILLE OMAA OHJELMAA.

Tule mukaan Hope – hyväntekijäksi! Tehdään yhdessä maailma paremmaksi paikaksi elää!


Järjestäjä

Joutjärven seurakunta

Katso myös

ma 25.2. klo 12.00 -18.00

Launeen kirkko

Avoin kirkko

Launeen kirkon ovet avoinna Sinua varten arkipäivisin ma-pe klo 12-18
ti 26.2. klo 12.00 -18.00

Launeen kirkko

Avoin kirkko

Launeen kirkon ovet avoinna Sinua varten arkipäivisin ma-pe klo 12-18